Milijaš je pojačanje Zvezde

Od viška glava ne boli

Milijaš je pojačanje Zvezde

Fudbal -
Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković potvrdio da želi i Pantića, Mudrinskog i Abubakara

Saletova lista.Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković bez ustezanja i krajnje iskreno potvrdio je potragu za pojačanjima. Mladi stručnjak juče je na Marakani, u smiraj prelaznog roka, objasnio koliko bi za crveno-bele bilo dobro da se pojačaju Nenadom Milijašem, Markom Perovićem, Aleksandrom Pantićem, Ognjenom Mudrinskim i Abubakarom Oumaruom.Trener Janković kontaktirao je sa svim fudbalerima za koje je zainteresovan, a sad je na upravi kluba da ih dovede na Marakanu.♦ Kakva je situacija s povratkom Milijaša u Crvenu zvezdu?- Pratim je iz sata u sat! Sigurno je da bi Nenad Milijaš bio veliko pojačanje za nas. Ima znanje i iskustvo, zna kako se osvajaju titule u Crvenoj zvezdi - rekao je Janković. Hoćete li rehabilitovati Marka Perovića?- Razgovaraćemo o Peroviću. To mora da bude zajednička odluka. Vraća li se mladi golman Marko Dmitrović u ekipu?- Dmitrović ima problem s ugovorom, ali i to se da rešiti, jer je reč o talentovanom golmanu koji je ponikao u Zvezdi. Dolaze li Aleksandar Pantić, Ognjen Mudrinski i Abubakar Oumaru u Crvenu zvezdu?- U razgovoru s predsednikom kluba dao sam svoja razmišljanja i ideje. Navrat-nanos sam uskočio u Crvenu zvezdu, svi znamo kako se sve izdešavalo. I ranije je bilo zamisli i ideja o novim igračima. Želim da se pomerimo unapred kad je reč o nabrojanim igračima - zaključio je Janković.

Stefanović: Ja sam svoje istrčao!Đorđe Stefanović juče se i zvanično oprostio od Crvene zvezde, pošto je dao ostavku na mesto generalnog sekretara. Njega će na tom mestu zameniti Stefan Pantović.- Tvrdim da je ova uprava oživela klinički mrtvog pacijenta, omladinsku školu, dovela ozbiljne sponzore, isplatila više od 50 igrača i sprečila da naši omladinci odlaze za UEFA minimalac. Rad u FK Crvena zvezda nije maraton, već štafeta. Ja sam svoju deonicu istrčao, ima ljudi koji će to nastaviti - rekao je Stefanović.

Kasalica: Mujdragić izmišljaFilip Kasalica je u Novom Pazaru imao verbalni sukob s domaćim igračem Ahmedom Muj­dragićem. Zvezdin napadač optužen je i da je pljunuo defanzivca domaćina. U 15. minutu Kasalica je spasao život igraču Novog Pazara Jakovljeviću, pošto mu je izvadio jezik koji mu je zapao u dušnik.- Nije istina da sam pljunuo Mujdragića. Istina je da je upravo on započeo incident, koji je na kraju bio samo verbalan, i ne bih o tome više pričao - rekao je Kasalica.

Žalimo zbog incidentaPovodom incidenta na pomoćnom terenu stadiona Crvene zvezde, kada je došlo do napada na omladince Vojvodine, saopštenjem se oglasio i klub iz Ljutice Bogdana:„Zbog svega što se dogodilo Crvena zvezda najiskrenije žali i nada se da se ovakve i slične stvari više neće ponavljati. Preduzeli smo sve neophodne mere i radnje u organizaciji ove utakmice, a koje predviđaju propisi“, navodi se u saopštenju crveno-belih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track