NESTVARNO, ZVEZDA BARSELONE NE UME DA VEŽE PERTLE: Smeje mu se cela Evropa, vredi 25.000.000 evra, a bruka se na svakoj utakmici!
Foto: EPA

bizarna informacija

NESTVARNO, ZVEZDA BARSELONE NE UME DA VEŽE PERTLE: Smeje mu se cela Evropa, vredi 25.000.000 evra, a bruka se na svakoj utakmici!

Fudbal -

Priča postaje još čudnija ako se zna da je njegova vrednost prema specijalizovanom sajtu Transfermarkt u ovom trenutku 25.000.000 evra.

Gavi ima 17 godina i nedavno je postao poznat javnosti u Srbiji kada je objavljeno da u Barseloni zarađuje manje od mnogih fudbalera u Super ligi Srbije.

Jasno je da će prvim narednim uvogorom mladi Španac dobiti ozbiljnu povišicu, ali pitanje je da li će naučiti da veže pertle.

Koliko god bizarno da zvuči, Gavi ne ume da veže pertle na kopačkama u kojima igra, a ove sezone je igrao na šest mečeva Lige šampiona i 16 u La Ligi.

Gavi u dresu Španije sa odvezanim pertlama
Gavi u dresu Španije sa odvezanim pertlamafoto: EPA

Postaje sve važniji deo ekipe iako je još uvek maloletan, međutim svoje mečeve igra odvezanih pertla, ukoliko mu ne pomogne neko od saigrača koji vole i da se našale sa njim.

- Još od malih nogu igra u odvezanim kopačkama. On jednostavno ne zna da ih dovoljno dobro veže. Navikao se zo i nije ga briga - poručio je španski novinar Mark Marba Prac.

Vezista je već debitovao i za nacionalni tim Španije za koji je odigrao četiri utakmice, a očekuje se da u narednim godinama predstavlja stub, trenutno poljuljane Barselone na putu ka povratku na vrh evropskog fudbala.

Za početak, Barselona mora da se vrati na vrh u Španiji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track