U ZVEZDI ĆE BITI PONOSNI NA DONALDA: Niko me nije poštovao kao TERZIĆ, VRATIĆU SE SIGURNO, ako ne kao igrač, onda kao trener
Foto: starsport, FK Crvena Zvezda, Zorana Jevtić

miljenik navijača

U ZVEZDI ĆE BITI PONOSNI NA DONALDA: Niko me nije poštovao kao TERZIĆ, VRATIĆU SE SIGURNO, ako ne kao igrač, onda kao trener

Fudbal -

Bivši kapiten crveno-belih smatra da nije rekao poslednju reč na Marakani

Protekle sezone spekulisalo se oko povratka Mičela Donalda u Crvenu zvezdu. Holandski fudbaler u razgovoru za Kurir otkriva postoji li mogućnost da se vrati na Marakanu i podseća da se u Ljutice Bogdana osećao kao kod kuće.

Holanđanin je u bogatoj karijeri igrao za veliki broj klubova - Ajaks, Viljem II, Rodu, Mordoviju, Malatiju, Erzurumspor. Nigde mu nije bilo lepo kao u Crvenoj zvezdi.

Crvena zvezda, početak priprema, pripreme, Zvezdan Terzić, Mičel Donald
foto: Dragana Udovičić

- Sa direktorom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem sam uvek imao dobre odnose. U fudbalu je komunikacija veoma važna i moram da kažem da sam retko gde imao toliko poštovanje od direktora kluba i uprave, kao u Crvenoj zvezdi - kazao je Donald.

Holanđanin je već pola godine bez kluba, ima 33 godine, ali još nije odlučio hoće li okončati karijeru.

Mičel Donald
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Ostajem sigurno u fudbalu. Želim da se vratim u Crvenu zvezdu! Da li kao igrač, ili kao trener... Videćemo. Ali, to će se sigurno desiti - zaključio je Donald.

Veliki intervju sa Mičelom Donaldom čitaćete na portalu Kurira u narednim satima, kao i našem sutrašnjem print izdanju.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track