ENGLESKI MEDIJI MU PROGNOZIRAJU ODLAZAK, MATIĆ IM PORUČIO: Želim sa Junajtedom da osvojim Ligu šampiona!
Foto: Profimedia

Najavljuje velike stvari

ENGLESKI MEDIJI MU PROGNOZIRAJU ODLAZAK, MATIĆ IM PORUČIO: Želim sa Junajtedom da osvojim Ligu šampiona!

Fudbal -

Bivši srpski reprezentativac ima visoke ambicije u dresu crvenih đavola

Iako su ga pojedini engleski mediji otpisali i navode kako novi šef struke Mančester junajteda, Ralf Rangnik, želi da ga se odrekne i nađe mu zamenu, Nemanja Matić poručio da jedva čeka da izađe na teren i osvoji najveće trofeje sa svojim klubom.

On je zajedno sa svojim saigračima pauzirao čak 16 dana, zbog problema sa virusom korona, zbog koga su odložena dva prethodna meča koja je Junajted trebalo da igra. Posle odloženih duela sa Brentfordom i Brajtonom, Matića očekuje utakmica sa Njukaslom.

-Naravno da jedva čekamo da igramo. Znate da smo imali nekih problema sa virusom korona i sada smo svi u ekipi spremni. Nekada je dobro da imate pauzu, ali nikada nije dobro da se zarazite virusom korona. Više volimo da igramo, iskren je Matić.

Nemanja Matić
foto: Profimedia

Bivši reprezentativac Srbije naveo je da ekipa dobro razume šta novi trener traži od njih. Na terenu se za sada to vidi, jer u tri meča koliko je na klupi, Rangnik nema nijedan poraz.

-Razumemo njegove ideje i kako želi da igramo. Ima tu pomalo svega, nije samo stvar u presingu. Morate da budete i fizički spremni da bi taktički igrali dobro, a mi imamo dovoljno talenta da sve to iznesemo, objasnio je Nemanja.

Nemanja Matić
foto: Profimedia

On je na kraju istakao da je njegov tim i ove sezone veoma ambiciozan i da želi one najveće trofeje.

-Sada ima mnogo timova koji vide šansu da pobede. Svi timovi se poboljšavaju i kupuju vrhunske igrače, jako je teško igrati u Premijer ligi, teže nego pre 15 godina. Mi želimo da završimo u prve četiri ekipe i da osvojimo Ligu šampiona i FA kup, završio je priču Matić.

Kurir sport / Mirror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track