MANČESTER U NEVERICI, SENZACIJA NA POMOLU: Kristijano Ronaldo zatražio transfer u Barselonu, živeće u MESIJEVOJ kući!
Foto: EPA/Peter Powell, EPA/Quique Garcia, AP/Jeremias Gonzalez

Dia de los Inocentes

MANČESTER U NEVERICI, SENZACIJA NA POMOLU: Kristijano Ronaldo zatražio transfer u Barselonu, živeće u MESIJEVOJ kući!

Fudbal -

List "Mundo Deportivo" najavio neverovatan transfer u januaru

Kristijano Ronaldo nesrećan je u Mančester junajtedu i želi da napusti klub! Njegov izbor je Barselona u koju je spreman da se preseli već u januaru.

Kristijano Ronaldo, Mančeter junajted
foto: Profimedia

Senzacionalnu vest plasirao je danas list "Mundo Deportivo". Dnevnik naklonjen Barseloni piše da je Portugalac nezadovoljan stanjem u svlačionici Mančester junajteda kao i svojim statusom kod trenera Ralfa Rangnika, ali i klubu generalno, gde ništa nije kao ranije, kada je menadžer bio ser Aleks Ferguson.

Navodno, Kristijano Ronaldo se sam ponudio Barseloni i izrazio želju da dođe u katalonski klub već ove zime. Prema istim izvorima, Ronaldov menadžer Žorž Mendez već pregovara oko ugovora s predsednikom Barselone Đoanom Laportom, jer je trener Ćavi odobrio realizaciju transfera.

Međutim, Barselona se nalazi u velikoj besparici i neizvodljivo je da plate obeštećenje za Kristijana Ronalda, tako da je njegov dolazak moguć jedino ako Portugalac raskine ugovor.

Leo Mesi
foto: EPA / Alejandro Garcia

List "Mundo Deportivo" dalje piše da je Đerar Pike uključen u celu priču i da je čak kontaktirao sa Leom Mesijem kako bi video, postoji li šansa da Kristijano Ronaldo živi s porodicom u njegovoj vili dok igra za Barselonu!

A, šta je problem u celoj priči lista iz Barselone? Naime, danas je "Dia de los Inocentes", u Španiji i zemljama Latinske Amerike poznat kao dan za velike šale. To je njihova verzija našeg 1. aprila...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track