ZVEZDA JE HTELA KOLAROVA, ALI ON NEĆE NA MARAKANU: Vreme je za penziju, Aleksandar je blizu odluke da ostane u INTERU
Foto: FK Crvena zvezda, Ana Paunković

povrede su bile jače

ZVEZDA JE HTELA KOLAROVA, ALI ON NEĆE NA MARAKANU: Vreme je za penziju, Aleksandar je blizu odluke da ostane u INTERU

Fudbal -

Srbin bi uskoro mogao da okonča karijeru i dobije funkciju u sportskom sektoru kluba iz Milana

Aleksandar Kolarov blizu je odluke da u 36. godini završi uspešnu karijeru. Iako je ovog leta, ali i ove zime imao ponudu da dođe u Crvenu zvezdu, odlučio je ne prihvati poziv Dejana Stankovića i Zvezdana Terzića.

Pred Vaskrs Aleksandar Kolarov imao je razgovor sa čelnicima Crvene zvezde i tada je bio blizu odluke da se vrati u klub u kojem je ponikao.

Aleksandar Kolarov
foto: Profimedia

Razlog su učestale povrede koje su Aleksandra Kolarova snašle od dolaska u Inter. List "Korijere delo sport" piše da je Srbin ove sezone odigrao svega 44 minute za Inter i podseća da je operisao leđa u maju, te da i dalje trpi bolove.

Aleksandar Kolarov ima ulogu u svlačionici Intera sa kojom je trener Simone Inzagi veoma zadovoljan. Fudbaler je veliki autoritet za kolege i čovek koji ume da motiviše saigrače. Zato ne bi trebalo bilo koga da čudi da Kolarov uskoro objavi vest o prekidu karijere i dobije ulogu u sportskom sektoru Intera.

Aleksandar Kolarov, Inter
foto: Profimedia

Aleksandar Kolarov počeo je karijeru u mlađim kategorijama Crvene zvezde, odakle je prešao u Obilić, pa u Čukarički. Punu afirmaciju stekao je u OFK Beogradu koji je tada vodio Zvezdan Terzić. Godine 2007. prešao je u Lacio, a potom je igrao u Mančester sitiju, Romi i Interu. Dres reprezentacije Srbije nosio je punih 12 godina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track