TERZIĆ SE OGLASIO I POKRENUO EUFORIJU KOD DELIJA: Učiniću sve da ga dovedem narednog leta!
Foto: @starsport

Pojačanje

TERZIĆ SE OGLASIO I POKRENUO EUFORIJU KOD DELIJA: Učiniću sve da ga dovedem narednog leta!

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde najavio je da će na leto pokušati da vrati u Ljutice Bogdana najboljeg napadača turskog šampionata

Dugo su trajali pregovori sa Aleksandrom Prijovićem i Aleksandrom Pešićem.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić, stavio je ispred nekadašnjeg igrača koji je završio epizodu u Izraelu trogodišnji ugovor vredan blizu dva miliona evra.

Rođeni Nišlija je dugo razmišljao, ali se odlučio za odlazak u redove turskog Karagumruka! Trenutno je Aleksandar Pešić najbolji strelac turskog prvenstva sa 11 golova!

Zvezdan Terzić
foto: FK Crvena zvezda

Ipak, Terzic veruje da će sjajni napadač narednog leta obući crveno-beli dres!

- Šilja Pešić je profil igrača kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Zamislite koliko mi njega cenimo kada smo ga pre pet godina platili 750.000 evra, odnosno toliko smo uložili u njegovo obeštećenje. To je kao kada bismo za nekog igrača danas dali dva miliona evra. Eto, toliko smo verovali u Pešića. On je za mene profil igrača kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Uradiću sve što je u mojoj moći da se Šilja Pešić narednog leta vrati u Crvenu zvezdu- rekao je za Mozzart sport Zvezdan Terzić i istakao:

-Ovog leta nije bilo realno da se Pešić vrati. Imao je neke lične razloge zbog kojih nije mogao da prihvati našu ponudu. Ja sam to uva žio, ali ponavljam uradiću sve da narednog leta dođe u Crvenu zvezdu!

Kurir sport / Mozzart sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track