ZVEZDA OBRADOVALA DELIJE: Sa kartom za Ludogorec u martu na Marakanu!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

LIGA EVROPE

ZVEZDA OBRADOVALA DELIJE: Sa kartom za Ludogorec u martu na Marakanu!

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je svoje navijače, koji su kupilii ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Ludogoreca na stadionu “Rajko Mitić” u okviru petog kola grupne faze Lige Evrope, da će moći sa istom kartom da pristupe na prvu evropsku utakmicu koju će izabranici Dejana Stankovića odigrati na svom terenu 17. marta 2022. godine u osmini finala ovog takmičenja.

Crvena zvezda je savladala bugarskog predstavnika Ludogorec 25. novembra na Marakani sa 1:0, a crveno-bele su do nove evropske pobede nosili naši najmlađi navijači. Svi zaljubljenici u crveno-bele boje koji su unapred nabavili kartu za ovaj duel, a nisu imali pravo da uživo bodre izabranike Dejana Stankovića moći će sa istom ulaznicom da gledaju Zvezdu u osmini finala Lige Evrope na stadionu “Rajko Mitić”.

Zvezda je na taj način odlučila da se oduži svim navijačima za veliku vernost koju pružaju klubu, jer će dobiti kartu u većoj vrednosti od one koju su platili za utakmicu protiv Ludogoreca. Način ulaska na stadion biće poznat uoči same utakmice osmine finala, odnosno da li će navijači moći da pristupe na stadion sa istom kartom ili će posebno zameniti ulaznice za naredni evropski duel.

Zvezda
foto: Starsport

Naredni evropski meč koji očekuje Crvenu zvezdu zakazan je za 17. mart 2022. godine, a rival crveno-belih biće poznat nakon završene šesnaestine finala Lige Evrope.

Potencijalni rivali srpskog šampiona su Atalanta, Olimpijakos, Lajpcig, Real Sosijedad, Napoli, Barselona, Šerif, Braga, Dortmund, Rendžers, Sevilja, Dinamo Zagreb, Zenit, Real Betis, Porto i Lacio.

Dvomeči šesnaestine finala su zakazani za 17. i 24. februar 2022. godine, dok će se žreb za osminu finala održati 25. februara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track