NOVA SEKS AFERA U PORODICI IKARDI? Mauro morao da otpusti telohranitelja Vande Nare! Uradio je NEOPROSTIVU stvar!
Foto: Printscreen/Instagram, Profimedia

Potresi

NOVA SEKS AFERA U PORODICI IKARDI? Mauro morao da otpusti telohranitelja Vande Nare! Uradio je NEOPROSTIVU stvar!

Fudbal -

Posle turbulentne jeseni u kojoj su bili na korak od razvoda Vanda Nara i Mauro Ikardi su ušli u period mirnog zajedničkog života.

Međutim, prema pisanju argentinskih medija, to baš i nije trajalo dugo.

Taman kad se činilo da su se sapunice o njihovom ljubavnom životu van braka raspršile pojavio se novi problem. Ovog puta je u centru pažnje bio Agustin Longeira, telohranitelj Vande Nare.

Longeira je bivši policajac kojeg je Vanda unajmila da se brine o njenoj bezbednosti. Međutim, posle jednog događaja na kome je Vanda otvorila svoj butik donjeg veša, mediji su počeli da pišu o romansi. Glasine o aferi je pokrenula fotografija na kojoj se vidi kako 32-godišnji policajac drži za ruku svoju šeficu.

Međutim, vrlo brzo je ostao bez posla. Nije ga taj gest koštao posla, već dug jezik. Agustin je na društvenim mrežama razgovarao sa pratiocima, a na pitanje kako je raditi sa Vandom Narom, on je govorio u superlativima, što je očigledno izazvalo ljubomoru kod Maura.

Telohranitelj je dao neke odgovore koji su očigledno od strane Maura smatrani preteranim. Na pitanje da li mu se sviđa Vanda on je odgovorio sa "Volim je!", na sledeće pitanje "da li je fantastična", rekao je da je "Vanda fantastična". Jedno od pitanja je bilo "šta oseća prema Vandi", a on odgovorio sa "mnogo ljubavi".

Ipak, kap koja je prelila čašu bila je kada je telohranitelj upitan da li bi započeo vezu sa udatom ženom, što je bila jasna aluzija na Vandu Naru. On je bez dvoumljenja odgovorio: "DA".

Mauru Ikardiju nije preostalo ništa drugo nego da mu se zahvali.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track