GVARDIOLA PRIZNAO DA JE ARSENAL BIO BOLJI: Trener "građana" kaže da je crveni karton bio presudan i da nije video snimke penala!

bura zbog vara

GVARDIOLA PRIZNAO DA JE ARSENAL BIO BOLJI: Trener "građana" kaže da je crveni karton bio presudan i da nije video snimke penala!

Fudbal -

Čuveni katalonski trener morao da komentariše i suđenje usled velikog medijskog pritiska zbog čudnih odluka arbitara na utakmici u Londonu

U prvoj utakmici engleske Premijer lige u 2022. godini Mančester siti je u Londonu savladao Arsenal sa 2:1, u dramatičnom meču obeleženom čudnim odlukama posla VAR-a, što je razgnevilo navijače "tobdžija".

Mnogi smatraju da su sudije uveliko pomogle lideru na tabeli da dođe do preokreta i nove pobede, a sam trener "građana" Đozep Gvardiola priznaje da je Arsenal bio bolji

- Bili su bolji, Arsenal je bio bolji tim. Nismo imali energiju, nismo bili na nivou koji je bio potreban. Meč je odlučio crveni karton domaćeg igrača Gabrijela - priznao je Gvardiola.

Posle čudnovatih odluka sudija, Gvardiola je bio pod velikim medijskim pritiskom, pa je morao da komentariše i suđenje, pogotovo kada na početku meča nije doduđen penal za domaće kada je golman Ederson oborio Odegarda.

- VAR treba da sve sumnjive situacije razmotri, ali moram da kažem da nisam video snimak za dva penala - bio je iskren Gvardiola.

Aktuelni šampion Engleske Mančester siti je lider sa 53 osvojena boda u Premijer ligi, dok Arsenal ima 35 i nalazi se na četvrtom mjestu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track