KO JE UOPŠTE POMISLIO NA TO?! Mitrović bojkotovao FSS i dodelu Zlatne lopte? Srpski heroj U ŠOKU zbog ovih optužbi
Foto: EPA

neistina, glupost

KO JE UOPŠTE POMISLIO NA TO?! Mitrović bojkotovao FSS i dodelu Zlatne lopte? Srpski heroj U ŠOKU zbog ovih optužbi

Fudbal -

Golom u poslednjim minutima utakmice u Lisabonu, Aleksandar Mitrović je još jednom postao heroj reprezentacije Srbije koju je odveo na Svetsko prvenstvo.

Nakon tog pogotka, tačnije krajem 2021. godine, napadača Fulama je dobio nagradu Zlatni gol, koju je trebalo da preuzme na svečanoj ceremoniji Fudbalskog saveza Srbije. Tada su Zlatne lopte dobili najbolji fudbaler Dušan Tadić, najbolja fudbalerka Jelena Čanković i najbolji trener Dragan Stojković.

Mitrović zbog obaveza sa Fulamom i gustog rasporeda nije mogao da dođe u Beograd i primi priznanje.

- Morao sam, nažalost, da ostanem u Londonu. Nije postojao ni promil šansi da dođem u Beograd! Razgovarao sam i sa ljudima iz kluba, imali smo želju da napravimo „gimnastiku“, ali nije bilo rešenja – objasnio je Mitrović za Sport klub.

On je potom u nekoliko reči odgovorio na šokantne navode da je odlučio da ne dođe na ceremoniju zato što je ljut jer nagrada za najboljeg igrača u 2021. godini nije pripala njemu.

– Čista glupost! Neistina! Ne bih više ništa mogao da kažem!

Osvrnuo se Mitrović i na sve češće komentare da je odavno prerastao Fulam i da zaslužuje da igra u jačem klubu.

– Nema ništa konkretno! Fokusiran sam na Fulam, bože zdravlja, kad dođe letnja pauza razmišljaću o mogućem odlasku. Nije isključeno ni da se priča aktuelizuje u predstojećem zimskom prelaznom roku, ali… Nikad ne reci nikad. Pričaću i sa ljudima iz kluba, eventualni transfer podrazumeva saglasnost tri strane – zaključio je Aleksandar Mitrović.

Kurir sport / Sport klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track