MARKO JEVTOVIĆ ZAVRŠIO AVANTURU U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Bivši fudbaler Partizana po meri Stanojevića, na korak od povratka!
Foto: Dado Đilas

FUDBALSKA PIJACA

MARKO JEVTOVIĆ ZAVRŠIO AVANTURU U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Bivši fudbaler Partizana po meri Stanojevića, na korak od povratka!

Fudbal -

Nekadašnji vezista Partizana Marko Jevtović, odlučio je da raskine ugovor sa Al Ahlijem, nakon samo šest meseci provedenih u Saudijskoj Arabiji.

Saradnja nije potrajala dugo, ali kako prenose turski mediji postoji interesovanje za njega iz Turske, jer je ta liga njemu već poznata pošto je tri godine igrao za Konju.

Marko Jevtović, Biljana Obradović
foto: Printscreen

Jevtović je sa Partizanom je osvojio titulu prvaka Srbije 2017. godine, kao i tri domaća kupa. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević trenutno traga za zadnjim veznim igračem, pa bi možda Jevtović mogao da se vrati. On bi svakako uz iskusnog Sašu Zdjelara, dobro došao lideru u šampionatu pred nastavak sezone.

Partizan na proleće očekuje borba na tri fronta, a u šesnaestini finala Lige konferencija će na megdan češkoj Sparti iz Praga. Marko Jevtović ima 28 godina, visok je 192 cm, a pre nepotrebne avanture na Arabijskom poluostrvu, turske Konje i Partizana, u Srbiji je igrao i za Srem iz Jakova, Sopot, Hajduk iz Kule i Novi Pazar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track