STIGAO U PAKAO! Zvezda Mančestera prebačena u najzloglasniji zatvor na Ostrvu: Navijači ljutog rivala ga jedva "dočekali"
Foto: Profimedia

ZASLUŽIO

STIGAO U PAKAO! Zvezda Mančestera prebačena u najzloglasniji zatvor na Ostrvu: Navijači ljutog rivala ga jedva "dočekali"

Fudbal -

Fudbaler Mančester sitija Bendžamin Mendi, prebačen je u jedan od najopasnijih i najbolje čuvanih zatvora u Engleskoj.

On je optužen za ukupno sedam tačaka za seksualno zlostavljanje, je odskoro stanovnik zatvora "Strejndžvejs", u kome su smešteni zatvorenici kategorisani kao opasni.

"Mendi je premešten jer je njegov slučaj poznat. To bi moglo dovesti do problema za njegovu bezbednost i smatralo se da bi zatvorska kategorija A mogla da bude bolje opremljena za rešavanje bilo kakvog potencijalnog problema" objašnjavaju iz zatvora.

"Strejndžvejs je jedan od najstrožih zatvora u zemlji, ali njegov drugi problem biće broj navijača Mančester junajteda koji se nalaze tamo.

"Noćima će vrištati njegovo ime da ne bi spavao mnogo, pogotovo što ga optužuju za seksualne zločine", piše ugledni "San".

Optuženi za silovanje obično nisu popularni među zatvorenicima.

"Ima i mnogo navijača Sitija, ali teško da će da brane navodnog seksualnog prestupnika", piše "San".

Prema rečima radnika ovog zatvora, zatvorenici koji se tamo nalaze provode oko 22 sata dnevno zatvoreni u ćelijama, ali ni to ne garantuje da su potpuno bezbedni.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track