KRAJ ODMORA ZA CRVENU ZVEZDU: U utorak se pale motori, prvo testovi, onda treninzi, pa odlazak na Kipar!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

puna mobilizacija

KRAJ ODMORA ZA CRVENU ZVEZDU: U utorak se pale motori, prvo testovi, onda treninzi, pa odlazak na Kipar!

Fudbal -

Crveno-beli ponovo na okupu od ponedeljka

Zimska pauza je gotova, fudbaleri Crvene zvezde će od utorka da se stave na raspolaganje treneru Dejanu Stankoviću. Pet bodova zaostatka u Superligi za Partizanom garantuje punu mobilizaciju na Marakani.

Ohi, Delije
foto: Nemanja Nikolić, Www.crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde prvo će odraditi testove u Zavodu za sport i medicinu u Košutnjaku, a posle toga će odraditi nekoliko treninga pod komandom šefa struke Dejana Stankovića. Opremu će zadužiti i pojačanje iz Norveške Ohi Omoujidžanfo, najbolji strelac Evrope.

Gelor Kanga
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Početak priprema propustiće El Fardu Ben i Gelor Kanga, koji su sa svojim reprezentacijama Komorskih ostrva i Gabona, na Afričkom kupu nacija u Kamerunu koji traje od 9. januara do 6. februara. Klub je napustio Aleksa Vukanović kojem je istekao ugovor, dok Slavoljub Srnić još nije odlučio hoće li produžiti vernost crveno-belima.

Fudbaleri Crvene zvezde pripreme počinju na Kipru, a odlazak za Pafos planiran je za četvrtak. Posle povratka, završni deo priprema biće obavljen u Turskoj, u Beleku, gde će ekipa boraviti od 23. januara, do 4. februara.

Kurir sport / A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track