KRUŠEVLJANI DOBILI NOVOG TRENERA: Ivan Stefanović na čelu Čarapana
Foto: FK Napredak

PROMOCIJA

KRUŠEVLJANI DOBILI NOVOG TRENERA: Ivan Stefanović na čelu Čarapana

Fudbal -

Uskoro promocija starog/novog šefa Stručnog štaba Napretka

Započele su pripreme fudbalera Napretka za prolećnu sezonu, a zatim će se na stadionu "Mladost" obaviti predstavljanje Ivana Stefanovića na funkciji šefa Stručnog štaba Čarapana.

Fudbaleri Napretka upalili su motore za prolećnu sezonu u Super ligi Srbije. Igračima je predstavljen novi/stari šef Stručnog štaba Ivan Stefanović, dosadašnji trener lučanske Mladosti, a pre toga je više puta bio asistent glavnom treneru i prvi trener Kruševljana.

Ivan Stefanović
foto: FK Napredak

Prema saopštenju Uprave Napretka, direktor Kluba Vladimir Arsić je na prvom okupljanju u 2022. godini igračima poželeo dobro zdravlje i uspeh u prolećnoj sezoni, a potom predstavio novog - starog šefa Stručnog štaba, koji će naknadno biti zvanično promovisan.

Doskorašnji kormilar Napretkovog broda Milan Đuričić Đumi će imati ulogu savetnika i pomoći će Stručnom štabu u realizaciji ambicioznih planova za plasman u plej of i Evropu.

Na prozivci su se pojavili svi fudbaleri, ukupno 28, uključujući i povređene Jovana Marinkovića, koji ide na operaciju i Marka Pantića, koji će nastaviti individualan rad.

Ivan Stefanović
foto: FK Napredak

Ugovor je sporazumno raskinut sa golmanom Rastkom Šuljagićem, a napadaču Marku Mrkiću je ugovor istekao.

Igrači su odradili lakši trening i po snegom prekrivenom terenu istrčali prve krugove u 2022. godini.

Kurir sport / Ž.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track