PREDSEDNIK KLUBA LAPSUSOM NASMEJAO SVE PARTIZANOVCE: Vučelić rekao da STANOJEVIĆ ostaje u klubu do 1924. godine! (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

gaf

PREDSEDNIK KLUBA LAPSUSOM NASMEJAO SVE PARTIZANOVCE: Vučelić rekao da STANOJEVIĆ ostaje u klubu do 1924. godine! (VIDEO)

Fudbal -

Veselo na okupljanju crno-belih pred početak priprema

Milorad Vučelić napravio je gaf, kada je na okupljanju fudbalera Partizana pred početak priprema za novu sezonu, rekao da Aleksandar Stanojević ostaje u klubu do 1924. godine!

Šef struke crno-belih produžio je jutros ugovor sa Partizanom na još dve godine, što znači do 2024. godine. Međutim, Milorad Vučelić je nenamerno pogrešio, tačnije napravio lapsus i time zasmejao sve u sali, posebno trenera Aleksandra Stanojevića i sportskog direktora kluba Ivicu Ilieva.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Aleksandar Stanojević sjajno je odradio jesenji deo sezone, jer je Partizan prvi deo Superlige završio na prvom mestu, sa pet bodova više od Crvene zvezde. Tim iz Humske nema poraz u ligi, a zanimljivo je da je pobedio sve utakmice na gostovanjima. Serija crno-belih počela je 17. jula i biće nastavljena i u prolećnom delu sezone.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track