ZVEZDIN RAZVOJNI TIM POČEO PRIPREME: Krenuli fudbaleri Grafičara, u Tursku idu 20. januara
Foto: www.crvenazvezdafk.com

dodatno pojačani

ZVEZDIN RAZVOJNI TIM POČEO PRIPREME: Krenuli fudbaleri Grafičara, u Tursku idu 20. januara

Fudbal -

POčeli treninzi na terenima Omladinske škole na Marakani

Fudbaleri razvojnog tima Crvene zvezde Grafičara, pod komandom Marka Neđića, otpočeli su danas na terenima Omladinske škole pripreme za prolećni deo sezone i nastavak borbe u Prvoj ligi Srbije.

Marko Neđić
foto: www.fkgraficar.com

U odnosu na prvi deo sezone, nova lica u ekipi su Strahinja Manojlović, golman koji je došao iz Mačve, kao i Marko Šiškov, štoper pristigao iz Borca Sakule. Prekomandu iz omladinske selekcije Crvene zvezde dobio je talentovani štoper Stefan Leković, kome će ovo biti prva prilika da zaigra u seniorskom fudbalu. Podsetimo, seniorskoj ekipi Crvene zvezde priključilo se pet igrača koji su tokom jeseni stasavali u Grafičaru. To su: Andrej Đurić, Nikola Stanković, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Andrija Radulović.

Na spisku šefa stuke „Grafosa“, Marka Neđića našlo se 26 fudbalera, a to su: Aleksandar Stanković, Marko Ćopić, Ivan Guteša, Strahinja Manojlović, Uroš Lazić, Stefan Despotovski, Stefan Leković, Marko Šiškov, Matija Mrkela, Nikola Stajić, Aleksandar Đermanović, Luis Ibanjez, David Petrović, Aleksa Matić, Aleksandar Todorovski, Abdul Muiz, Filip Vasiljević, Nikola Knežević, Mateja Bačanin, Ilija Babić, Abdul Alhasan, Dean Tišma, Aleksej Golijanin, Dejan Vidić, Balša Tošković i Mijat Lambulić.

Ekipa Grafičara će se za nastavak sezone pripremati u Beogradu sve do 20. januara, kada je zakazan odlazak u Tursku, gde će se nalaziti i prvotimci Crvene zvezde. Puleni Marka Neđića će u Antaliji odraditi drugi deo priprema gde ih očekuje i niz kontrolnih utakmica. Prvi prijateljski meč odigraće 26. januara protiv Zenita B, dok će samo tri dana kasnije snage odmeriti i sa B timom moskovske Lokomotive. Prvog dana februara, Grafičar će se sastati sa Volgarom, ruskim drugoligašem, a možda i najteži rival, očekuje ih samo dan kasnije, kada će snage odmeriti sa estonskom Levadijom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track