ČUKARIČKI POBEDOM POČEO PRIPREME! Čolić matirao Ruse! Sledeći rival slovenačka Mura
Foto: Fk. Čukarički

Premijera u 2022.

ČUKARIČKI POBEDOM POČEO PRIPREME! Čolić matirao Ruse! Sledeći rival slovenačka Mura

Fudbal -

Prva utakmica u 2022. godini za Čukarički prošla je uspešno. Izabranici Saše Ilića savladali su ruskog drugoligaša Kuban sa 1:0 (1:0).

U prvom poluvremenu oba tima su prikazala kvalitetu igru, pomalo i iznenađujuće dobru za ovu fazu priprema. Čolić u 10. i Kempbel u 14. minutu nisu istoristili veoma dobre prilike. Sa druge strane pretili su Sušić i Lauk. Prečka koju je pogodio Đorđe Jovanović odličnim šutem sa 20 metara bila je uvod u vodeći gol srpskog tima.

Posle nekoliko odbitaka lopta je došla do Čolića koja je izuzetno preciznim šutem sa 12-13 metara matirao do tada odličnog Nesterenka. Potpuno zasluženo Brđani su imali vođstvo na pauzi.

Treneri oba tima potpuno su izmenili sastave u drugih 45 minuta. Nije se nastavio paklen tempo iz prvog poluvremena, ali je Čukarički potpuno kontrolisao dešavanja na terenu stadiona u Antaliji.

Rusi su retko prelazili na polovinu srpskog superligaša, a kada bi i to učinili, odbrana na čelu sa kapitenom Nemanjom Belićem bila je na visini zadatka. Sa druge strane, šutevi Spasojevića i Rakonjca iz izglednih pozicija bili su izblokirani požrtvovanim intervencijama odbrane Kubana.

Naredni rival belo-crnih je ekipa Mure, taj meč na programu je 26. januara.

Čukarički
foto: Fk. Čukarički

Čukarički – Kuban 1:0 (1:0)

Antalija – Stadion: Titanik Mardan stadion. Sudija: Sondžiju (Turska). Strelac: Čolić u 33. minutu

Čukarički (prvo poluvreme): Mićović, Roganović, Šapić, Obradović, Rogan, Belić, Miladinović, Kempbel, Čolić, N’ Dijaje, Jovanović. (drugo poluvreme): Belić – Stevanović, Drezgić, Tanasijević, Tošić, Kovač, Lukić, Savić, Ajdar, Spasojević, Rakonjac.

Kuban: Nesterenko, Lobkarev, Gricenko,Karmajev, Sidorov, Sušić, Bezdenenji, Petrov, Abdukov, Kulišev, Lauk. Igrali su još: Klimovič, Ribin, Polikutin, Ivancev, Šalaev, Šerkisov, Alenjikov, Dišekov, Kozlov, Edijev.

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track