LUKA MILIVOJEVIĆ VELIKA ŽELJA VALENSIJE: Srbin bi hladni London mogao da zameni TOPLOM ŠPANIJOM
Foto: Profimedia

transfer u najavi

LUKA MILIVOJEVIĆ VELIKA ŽELJA VALENSIJE: Srbin bi hladni London mogao da zameni TOPLOM ŠPANIJOM

Fudbal -

Bivši reprezentativac cenjen u Španiji

Luka Milivojević velika je želja sportskog sektora Valensije, pre svih trenera Pepea Bordalasa. Iskusni srpski fudbaler ima tešku sezonu u Kristal palasu i vrlo je moguće da promeni sredinu ove zime.

Luka Milivojević
foto: Profimedia

Valensija pokušava da se pojača u zimskom prelaznom roku, a na deficitarnoj poziciji zadnjeg veznog igrača, pored Luke Milivojevića, skautirani su Senegalac Amadu Dijavara iz Rome i Turčin Okaj Jokuslu iz Selte.

Kako pišu španski mediji Luka Milivojević je u prednosti, jer je najjeftiniji od sve trojice igrača, a uz to, najbolje bi se uklopio u sistem 4-4-2 koji forsira trener Bordelas. Posao bi trebalo da bude završen do 31. januara. Valensija nudi oko 7.000.000 evra, a Kristal palas trenutno nije zainteresovan da pusti Srbina.

Luka Milivojević
foto: EPA

Luka Milivojević nedavno je pričao u engleskim medijima da mu je teško u Kristal palasu, jer ne igra, ali i da se još nije pomirio sa smrti oca Srđana. Trener Patrik Viera daje mu šansu sa klupe, iako je Srbin i dalje zvanično kapiten ekipe.

Valensija je svakako primamljiva destinacija, pre svega što je klub velike tradicije, a i sigurno bolje mesto za život, jer se nalazi na obali Mediterana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track