VLAHOVIĆ ĆE BITI ČETVRTI NAJPLAĆENIJI FUDBALER U SERIJI A: Zarađuje koliko i ZLATAN IBRAHIMOVIĆ 7.000.000 evra po sezoni!
Foto: EPA Claudio Giovannini, Profimedia

lova do krova

VLAHOVIĆ ĆE BITI ČETVRTI NAJPLAĆENIJI FUDBALER U SERIJI A: Zarađuje koliko i ZLATAN IBRAHIMOVIĆ 7.000.000 evra po sezoni!

Fudbal -

Najveću platu u Italiji imaju Matijs De Liht, Aleksis Sančez i Paolo Dibala

Dušan Vlahović biće jedan od najplaćenijih fudbalera u Seriji A, tačnije četvrti u Italiji. Njemu je Juventus obezbedio godišnja primanja u visini od 7.000.000 evra. Uz bonuse koji su uneti u ugovor ta plata bi mogla da bude veća za još milion evropskih novčanica, pišu brojni italijanski mediji.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Napadač srpske reprezentacije dobio je jedan od najvećih ugovora u italijanskom fudbalu. U Juventusu su samo dvojica fudbalera plaćeniji od Dušana Vlahovića - Holanđanin Matijs De Liht sa 8.000.000 evra godišnje i Argentinac Paulo Dibala sa 7.300.000 evra po sezoni.

Matijas de Liht
foto: Profimedia

Pored njih dvojice, među najplaćenije igrače u Seriji A spada i fudbaler Intera Čileanac Aleksis Sančez koji godišnje zarađuje 7.500.000 evra.

Zlatan Ibrahimović
foto: Profimedia

Zanimljivo, ista primanja kao Dušan Vlahović ima čuveni Zlatan Ibrahimović koji 7.000.000 godišnje zarađuje u Milanu. Te Adrijen Rabio i Vojćeh Ščensni iz Juventusa. Još jedan klupski kolega iz Juvea Leonardo Bonući ima visoka primanja, 6.500.000, koliko ima i Arturo Vidal u Interu.

Lautaro Martinez
foto: Profimedia

Milion evra manje od Vlahovića imaju napadač Intera Lautaro Martinez, saigrač iz Juventusa Aleksa Sandro i štoper Napolija Kalidu Kulibali.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track