ZVEZDI JOŠ 1,5 MILIONA EVRA: Posle Marka Lazetića, prodat i Njegoš Petrović! Napustio pripreme, a evo gde nastavlja karijeru
Foto: www.crvenazvezdafk.com

TRANSFER pijaca

ZVEZDI JOŠ 1,5 MILIONA EVRA: Posle Marka Lazetića, prodat i Njegoš Petrović! Napustio pripreme, a evo gde nastavlja karijeru

Fudbal -

Posle supertalentovanog Marka Lazetića koji je prešao u Milan, crveno-beli ostali bez još jednog mladog fudbalera

Posle prodaje supertalentovanog Marka Lazetića italijanskom velikanu Milanu, još jedan odlazak mladog igrača iz crvene zvezde! Naime, kako Telegraf javlja, 22-godišnji Njegoš Petrović se već nalazi u avionu za Španiju gde će potpisati ugovor sa Granadom, dok bi Zvezdi trebalo da pripadne 1,5 miliona evra za obeštećenje.

Marko Lazetić
foto: Printskrin/Tviter

Petrović je već nekoliko puta igrajući za Zvezdu privlačio pažnju određenih klubova, međutim, do konkretne ponude nikad nije došlo. Priče oko njegovog odlaska su se podgrejale ove zime, te je usledio i logičan splet događaja.

Iako je prvobitno bilo priče oko njegove pozajmice u Kaljari, došlo je do kompletne promene plana. Više se ne radi o pozajmici, nego o transferu, i umesto Apenina, Petrović će ipak otići na Pirineje.

Njegoš Petrović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Granada je bila direktna, svota novca je zadovoljila čelnike Crvene zvezde, pre svega glavnog čoveka kluba, generalnog direktora Zvezdana Terzića i vezista je brže-bolje spakovao svoje kofere u Turskoj i odmah se zaputio ka Španiji gde će postati novi fudbaler Granade.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track