RONALDO U DRUŠTVU PRINCA MEGAMILIJARDERA IZ DUBAIJA: Posle porodične TRAGEDIJE čeka ga TRON! Uživa u NEZAMISLIVOM luksuzu (FOTO)
Foto: Instagram

OČI ĆE VAS ZABOLETI

RONALDO U DRUŠTVU PRINCA MEGAMILIJARDERA IZ DUBAIJA: Posle porodične TRAGEDIJE čeka ga TRON! Uživa u NEZAMISLIVOM luksuzu (FOTO)

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo nalazi se u Dubaiju, a na društvenim mrežama šeruje fotke u društvu milijardera poznatog pod imenom Faza.

Faza je sin šeika Muhameda bin Rašida al Maktuma, premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata i vladara Dubaija, a ako je sudeći prema objavama na društvenim mrežama - prebogati šeik je ugostio u svom megaluksuznom domu slavnog portugalskog fudbalera.

Ronaldo i Faza na svojim Instagram nalozima jedan drugom lajkuju fotke i zahvaljuju na druženju.

Inače, Ronaldo u Dubaiju boravi sa trudnom Georginom koja bi uskoro na svet trebala da donese blizance. Sa njima su i deca, dvojica sinova i dve ćerke.

Ronaldova verenica je u ovom luksuznom odmarališti proslavila 28. rođendan, a tom prilikom sačekalo je specijalno iznenađenje.

Na jednoj od najviših zgrada sveta - Burdž Kalifi osvanuo je njen lik.

Sin prebogatog šeika posle PORODIČNE TRAGEDIJE proglašen za prestolonaslednika!

Fazin otac, koji ima još trinaestoro dece, imenovao ga je 2008. godine za svog prestolonaslednika. Iako je bio drugi u redu za tron, Hamdan će naslediti svog oca jer je njegov stariji brat Rašid umro u 33. godini od srčanog udara. Pisalo se da je Rašid vodio buran život i da su mu droge došle glave.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track