ZVEZDINO BLAGO SVE VEĆE I VEĆE: Vladimir Lučić i Nikola Stanković istakli kandidaturu za PRVI TIM!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

tandem za budućnost

ZVEZDINO BLAGO SVE VEĆE I VEĆE: Vladimir Lučić i Nikola Stanković istakli kandidaturu za PRVI TIM!

Fudbal -

Trener Dejan Stanković dobio dvojicu klinaca na pripremema u Turskoj

Crvena zvezda je u drugom pripremnom meču u Turskoj bila bolja od austrijskog LASK rezultatom 2:1 (2:1). Blistali su prvotimci Mirko Ivanić sa dve asistencije i strelci Aleksandar Katai i Ohi. Ono što više raduje sve navijače šampiona države jeste da je trener Dejan Stanković dobio i dvojicu mladih igrača za prvi tim - Vladimira Lučića i Nikolu Stankovića.

Vladimir Lučić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Zvezdine junoše opravdale se u poslednjih 25 minuta na utakmici poverenje struke i dolazak u Belek na pripreme sa prvim timom. Vladimir Lučić (19) dobio je javne pohvale od trenera Dejana Stankovića, prikazavši svoj raskošan talenat i potvrdivši da ima veliku brzinu i izuzetan dribling.

Vladimir Lučić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Milina je bila gledati ga kako se lako kreće sa loptom, oslobađa prostor i deli upotrebljive lopte saigračima. Ako nastavi sa još većim radom, sasvim je izvesno da će Lučić, koji igra kao levo krilo, vrlo brzo dres IMT zameniti onim iz Crvene zvezde.

Nikola Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Nikoli Stankoviću (18) ovo su druge pripreme sa prvim timom u Turskoj. Vredno je radio i prošle godine u Beleku, sticao iskustvo ove sezone u Grafičaru u Prvoj ligi. Čini se da je prošao filter trenera Dejana Stankovića, jer je protiv LASK stvarno delovao moćno na sredini terena.

Nikola Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Na oko, Nikola Stanković odaje utisak da bi mogao da igra na bilo kojoj poziciji u timu. Gotovo da je neumoran, sjajan je u manevru, kako kada ekipa napada, tako i kada se brani. Ima veliku želju da se nametne, igra bez straha i respekta prema bilo kome, tako da bi vrlo lako mogao da bude zamena za Njegoša Petrovića koji je otišao u Granadu.

Andrija Radulović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Valja pomenuti da je protiv Maribora fenomenalnu utakmicu odigrao Andrija Radulović, još jedan polazni Omladinske škole Crvene zvezde i to na poziciji levog beka. Demonstrirao je brzinu i precizan centaršut. Vrlo je izvesno da bi on mogao da ostane uz prvi tim i bude alternativa Milanu Rodiću u prolećnom delu Superlige, ali i Lige Evrope.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track