STANKOVIĆ OTKRIO ŠTA JE REKAO LAZETIĆU PRED PUT U MILANO: Sine, samo prati svog idola ZLATANA jer od LAVOVA možeš da naučiš!
Foto: Beta Branislav Božić, EPA/MATTEO BAZZI, Printscreen/Instagram

očinski savet

STANKOVIĆ OTKRIO ŠTA JE REKAO LAZETIĆU PRED PUT U MILANO: Sine, samo prati svog idola ZLATANA jer od LAVOVA možeš da naučiš!

Fudbal -

Trener Crvene zvezde veruje u mladog napadača i njegovu skromnost

Dejan Stanković veruje da će Marko Lazetić uspeti u Milanu, ukoliko bude vredno trenirao i slušao savete. Posebno Zlatana Ibrahimovića sa kojim će zajedno trenirati.

Marko Lazetić
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Dejan Stanković u razgovoru za list "Gazzetta dello sport" otkriva šta je rekao mladom fudbaleru pred put u Milano.

- Kada je napuštao Crvenu zvezdu, rekao sam mu sledeće. Ostani čvrsto na nogama. I hoće, jer je skroman. Ima ogroman potencijal i čeka ga sjajna karijera. Milan je dobro izabrao, ali moraju da imaju strpljenja. A Marko će pomno pratiti svog idola Ibrahimovića jer od lavova može mnogo da nauči - rekao je Stanković.

Dejan Stanković, Zlatan Ibrahimović
foto: Prtinscreen

Crvena zvezda je klub koji živi od prodaje mladih fudbalera iz sopstvene omladinske škole. Stanković tvrdi da je za Lazetića došla jedna ponuda pre one od Milana. Pretpostavljamo da je mislio na Torino.

- Nije nikakva tajna da svi klubovi u Srbiji, uključujući i Zvezdu, žive od prodaje igrača. Ja bih voleo da živim u nekom drugom okruženju, ali prodaja igrača je jedan od njavažnijih izvora prihoda za sve klubove. Pa tako i za Zvezdu. A ponude se razmatraju u skladu sa trenutrnim stanjem na tržištu i procenjenom vrednošću nekog igrača. Mi smo imali jednu ponudu za Lazetića, 15-20 dana pre ponude Milana, koju smo odbili - izjavio je Stanković.

Marko Lazetić
foto: Printskrin/Tviter

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je da je transfer Marka Lazetića u Milan jedan od najznačajnijih u klupskoj istoriji. Odlazak mladog igrača na San Siro je prvi posle tri decenije i prodaje Dejana Savićevića 1992. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track