POJAČANJA PO DEKIJEVOM UKUSU: Ohi je inetligentan, Pičini moj pik, Motiku ćemo da proverimo, HTEO SAM JOŠ JEDNOG IGRAČA!
Foto: Starsport©, www.crvenazvezdafk.com

prelazni rok

POJAČANJA PO DEKIJEVOM UKUSU: Ohi je inetligentan, Pičini moj pik, Motiku ćemo da proverimo, HTEO SAM JOŠ JEDNOG IGRAČA!

Fudbal -

Strateg Crvene zvezde ubeđen u kvalitet pridošlica

Dejan Stanković zadovoljan je odrađenim prelaznim rokom. Crvena zvezda je ove zime angažovala Ohija iz norveškog Moldea, Kristijana Pičinija iz Valensije i Nemanju Motiku iz Bajerna. Ako je suditi po Stankovićevoj izjavi, imao je pik na još jednog fudbalera.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Crveno-beli su ostali bez Marka Lazetića koji je završio u Milanu i Njegoša Petrovića koji će pojačati Granadu i igrati špansku La Ligu.

Ohi
foto: www.crvenazvezdafk.com

Ohi se odlično pokazao na pripremama u Turskoj, igrao je tri utakmice, dao isto toliko golova. Kristijan Pičini došao je povređen, kaskao za ekipom i bio direktan krivac za dva gola protiv Šahtjora. Nemanja Motika je veliki talenat, ali on nije bio sa ekipom u Turskoj, što će čini se, predstavljati problem.

Kristijan Pičini
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Zadovoljan sam. Došli su Ohi i Pićini što predstavlja dva velika pojačanja za našu ekipu. Što se Ohija tiče, ne može jedan da iskoči, ako ceo tim radi za njega. Ohi je pre svega jedan inteligentan momak i igrač. Dobro čita šanse i dobro se kreće na terenu. Radimo u svrhu svih njih, kako bi im što više olakšali igre na terenu - rekao je Stanković i dodao:

Nemanja Motika
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Jeste da sam tražio još jednog igrača, konkretno ime, ali nekad su želje jedno, a mogućnosti drugo. Ne mogu da pričam dok neko ne dođe. Svakako nije reč o štoperu. Što se Motike tiče, mi smo prošli pripreme. Videćemo kako će se on uklopiti, što se brže adaptira, biće bolje za sve.

Klub su u prethodnih nekoliko dana napustili Lazetić i Petrović koji su kompletirali unosne transfere u inostranstvo.

Njegoš Petrović
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Radi se o dva sjajna momka i fudbalera. Lazetić i Petrović su veliki radnici i profesionalci. Poželeo sam im sreću od srca. Rekao sam im da što više budu nogama na zemlji i da prihvate situaciju i da se adaptiraju što brže mogu. Da prihvate fudbal onakav kakav jeste i da se brzo uklope u tim. Još jednom im od srca želim puno sreće - zaključio je Stanković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track