PROŠAO JE PARTIZANOVU I ZVEZDINU OMLADINSKU ŠKOLU, PA STIGAO U VOŽDOVAC: Mladi fudbaler ima motiv da se dokaže u SUPERLIGI
Foto: www.fkvozdovac.rs

pojačanje

PROŠAO JE PARTIZANOVU I ZVEZDINU OMLADINSKU ŠKOLU, PA STIGAO U VOŽDOVAC: Mladi fudbaler ima motiv da se dokaže u SUPERLIGI

Fudbal -

Martin Novaković potpisao ugovor sa Zmajevima do 2025. godine

FK Voždovac ne staje sa pojačanjima! Dres beogradskog kluba zadužio je Martin Novaković, igrač sredine terena koji je potpisao ugovor do leta 2025. godine.

Martin Novaković
foto: www.fkvozdovac.rs

Fudbaler rođen u Zaječaru ima 21 godinu, a prošao je omladinske škole dva srpska velikana – Crvene zvezde i Partizana. Kao pozajmljeni igrač iz redova crveno-belih igrao je još i za Rad i IMT, a na "Krov" dolazi sa ambicijom da se dokaže u seniorskom fudbalu.

- Ovo je veliki korak za mene, Voždovac je ozbiljan klub sa dugom tradicijom i radujem se što sam sada deo njega. Uslovi su fantastični, ekipa je dobra i zahvalan sam stručnom štabu i upravi što su mi omogućili da budem deo tima. Voždovac igra atraktivan i moderan fudbal, tome se najviše radujem i mislim da svojim kvalitetima mogu da doprinesem dobrim rezultatima. Veliki deo ekipe poznajem od ranije i ne sumnjam da ću se lepo uklopiti, a na meni je da radim i izborim se za svoju šansu - poručio je Novaković.

Miloš Mirković
foto: www.fkvozdovac.rs

Generalni direktor kluba poželeo je mladom veznom igraču dobrodošlicu i mnogo sreće na terenu.

- Pratili smo Novakovića i uz detaljnu analizu doneli odluku da njegov profil odgovara ideji koju mi imamo kao klub, ali i našim ambicijama i ciljevima koje smo postavili. Tradicija dovođenja mladih talenata se nastavlja, a Martinov dolazak još jedan je dokaz da je Voždovac idealna sredina za njihov razvoj. Iako nije prošao pripreme u Turskoj sa ekipom, ima dovoljno vremena do početka drugog dela prvenstva da se uklopi i zasluži minutažu - rekao je Miloš Mirković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track