BRUTALNO VREĐANJE I PONIŽAVANJE VLAHOVIĆA: Od prostakluka iz Firence nije pošteđena ni DUŠANOVA MAJKA!
Foto: FK Juventus Tviter, Printscreen/Twitter

ozbiljan prostakluk

BRUTALNO VREĐANJE I PONIŽAVANJE VLAHOVIĆA: Od prostakluka iz Firence nije pošteđena ni DUŠANOVA MAJKA!

Fudbal -

Vlasnik jednog restorana iz Toskane u ponudu stavio jeftino jelo koje je nazvao po fudbalerovoj majci Gordani

Mržnja navijača Fjorentine i ne samo njih, prema Dušanu Vlahoviću ide do neslućenih granica. Vlasnik jednog restorana u Firenci nazvao je ime jednog jeftinog jela po Dušanovoj majci Gordani, želeći da brutalno i prostački omalovaži fudbalera, ali i njegove najmilije.

Dušan Vlahović
foto: Printskrin/Tviter

O čemu se radi? Jelo, koje se sastoji od testenine, sira i paradajza i koje košta svega pet evra stavljeno je u ponudu i nosi ime - Penne alla mamma di Vlahovic.

Dušan Vlahović
foto: Printskrin/Jutjub

Vlasnik je napravio jedno prosto i jeftino jelo, koje se brzo sprema i koje u Italiji povezuju sa hranom za prostitutke, ako je suditi po komentarima. Time je ovaj vlasnik restorana i zakleti navijač Fjorentine želeo da ponizi Vlahovića i njegovu porodicu.

Zahvaljujući društvenim mrežama vlasnik restorana u Firenci dobio je na popularnosti, pa o njegovom "poslovnom" potezu bruji ne samo cela Toskana, već i Italija.

Histerija prema Dušanu Vlahoviću podstaknuta je neprimerenim izjavama čelnika kluba predsednika Roka Komisoa, ali i menadžmenta. Naime, Fjorentina je provela akciju među navijačima, da mogu u klub doneti stari dres sa prezimenom Vlahovića na poleđini i za svega 20 evra umesto njega staviti ime Brazilca Artura Kabrala.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track