LALATOVIĆ SE JAVIO KURIRU I POTVRDIO BOMBU DA IDE U KRAGUJEVAC: Radnički je moj klub, uželeo sam se SRPSKOG FUDBALA!
Foto: Nemanja Ilić/Kurir

Sve je gotovo

LALATOVIĆ SE JAVIO KURIRU I POTVRDIO BOMBU DA IDE U KRAGUJEVAC: Radnički je moj klub, uželeo sam se SRPSKOG FUDBALA!

Fudbal -

Trofejni stručnjak odlučio da preuzme klub iz srca Šumadije

Nenad Lalatović potvrdio je saznanja Kurira i rekao da je novi trener Radničkog 1923 iz Kragujevca. Konačnu odluku je doneo, jer se uželeo srpskog fudbala.

Nenad Lalatović
foto: Starsport

Nenad Lalatović je slobodan od oktobra, kada se razišao sa Al Batinom, klubom iz Saudijske Arabije.

- Preuzimam Radnički! Prihvatio sam poziv! Ja sam poznat kao čovek koji voli da radi. Ne sedi mi se kod kuće... Radnički iz Kragujevca je moj klub. Tamo sam igrao 1997. godine, kao klinac, kada sam bio na kaljenju iz Crvene zvezde - dao je ekskluzivnu izjavu Kuriru Nenad Lalatović i nastavio:

- Sećam se rado tog perioda. Uveo sam Radnički iz druge u prvu ligu, bilo je veliko slavlje u gradu. Emotivan sam prema Radničkom. To je klub velike tradicije i sjajnih navijača, velikih fanatika. Kragujevac je važan srpski fudbalski centar, bilo bi grehota da ispadnu iz Superlige.

Nenad Lalatović
foto: Starsport

S obzirom na sve rečeno, upitali smo Lalatovića da li zna da ga čeka velika borba za opstanak i misija koju nije lako ostvariti.

- Poziv mi je prijao. Ja sam čovek koji voli da se bori, da se takmiči. Borba za opstanak je za mene veliki izazov. Verujem da ću uspeti, zajedno sa fudbalerima i navijačima. Kragujevac zaslužuje ne da ostane u Superligi, već da se svake godine bori za Evropu.

Nenad Lalatović
foto: Privatna Arhiva

Nenad Lalatović otkriva da bi naredne sezone mogao da se vrati u Saudijsku Arabiju, gde je vodeći Al Batin ostavio dobar utisak.

- Imam dve ponude iz Saudijske Arabije. Nemam šta da krijem. Zvali su me moji menadžeri, rekli koji klubovi me žele, jer znaju kako sam radio u Al Batinu. Ali, tek od 1. jula, na leto i nove sezone. Videćemo - bio je iskren Lalatović.

Radnički 1923 nalazi se na poslednjem mestu Superlige, sa svega 16 osvojenih bodova. Debi na klupi novog kluba Nenad Lalatović imaće 12. februara, kada u Kragujevac dolazi novosadski Proleter.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track