ILIEV OTKRIO NAPADE NA RIKARDA, A ONDA OCENIO FEJSU I JEVTOVIĆA: Nije hteo da ide, dvojica povratnika će nam mnogo značiti!
Foto: Filip Plavčić

na ceni

ILIEV OTKRIO NAPADE NA RIKARDA, A ONDA OCENIO FEJSU I JEVTOVIĆA: Nije hteo da ide, dvojica povratnika će nam mnogo značiti!

Fudbal -

Veliki broj fudbalera Partizana imao unosne ponude iz inostranstva

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev otkrio je da su crno-beli imali nekoliko ponuda za napadača Rikarda, ali i njegovog naslednika Marka Milovanovića.

Interesovanja je bilo i za Sašu Zdjelara i još nekoliko fudbalera.

Partizan, Mladost, Rikardo Gomeš
foto: Starsport

- Imali smo nekoliko atraktivnih ponuda za najbolje igrače. Veliki su napadi bili na Rikarda, ali tu smo u startu prekidali svaki razgovor. Bilo je ponuda i za Zdjelara, Milovanovića, oba štopera, beka... Ali ono što me posebno raduje je što nijedan od njih nije tražio da ode, čega smo se pribojavali. Bili su jednoglasni da niko ne želi da ode iz kluba, što pokazuje kolika je želja za dobrim rezultatom. Svi osećaju da sledi nešto veliko. Energija u timu je neverovatna - istakao je Ivica Iliev za TV Arena sport.

Potom je prvi operativac crno-belih govorio i o povratku iskusnih Ljubomira Fejse i Marka Jevtovića u Humsku.

Ljubomir Fejsa
foto: Www.partizan.rs

- Kada je Šćekić izrazio želju da nastavi karijeru u inostranstvu istog trenutka smo krenuli u analizu potencijalnih pojačanja. Kao i uvek, imali smo imena koja su nam od starta bila atraktivna. Veliki broj igrača iz raznoraznih sredina skauting služba je revnosno analizirala. Dobro su poznati kvaliteti i Fejse i Jevtovića, a mi smo u tom trenutku tražili defanzivnog veznog, zato što su karakteristike Šćekića takve i njegovim odlaskom smo znali da nam je potreban igrač tih karakteristika - kazao je Iliev, a onda nastavio:

Marko Jevtović
foto: www.partizan.rs

- Međutim, desila se povreda Pantića i poremetila ceo vezni red. Jevtović je igrač koji pored fizičkih ima i tehničke ofanzivne karakteristike koje su nam potrebne da nadomeste odsustvo Pantića. Sada su svi naši vezni igrači različitih karakteristika, mogu zajedno da igraju, trener može da pravi razne kombinacije. Time smo se i vodili, da svaki do njih bude drugačija kockica u slagalici i da svaki ima nešto što drugi nema.

Fudbaleri Partizana u Srbiju se vraćaju sutra, a prvu utakmicu u Superligi imaće 12. februara kada gostuju Radničkom u Nišu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track