ČARAPANI UBEDLJIVO PORAŽENI:Napredak završio zimske pripreme u Antaliji
Foto: FK. Napredak

antalija

ČARAPANI UBEDLJIVO PORAŽENI:Napredak završio zimske pripreme u Antaliji

Fudbal -

U poslednjoj kontrolnoj utakmici na pripremana za prolećnu sezonu, u Antaliji u Turskoj,Napredak je danas izgubio od Torpeda iz Gruzije sa 4:1.

Gruzijci su torpedovali Stefanovićev kombinovani sastav, bez većine standardnih prvotimaca, jerje juče igrana utakmica sa Baltikom iz Rusije. Gruzijci su poveli na samom startu meča, strelac je bio Mečedlize i to je bio jedini gol u prvom poluvremenu.

U drugom utakmice je viđeno čak četiri pogotka, od kojih su tri gola primiliČarapani. U 53. minutu Arabidža je efektno sa 18 metara savladao Savića, a samo tri minuta kasnije pogodio je Kočić, sa bele tačke. Penal je sviran opravdano, jer je nadomak gola nepropisno zaustavljen Džugurdić.

Torpedo se predstavio u znatno boljem svetlu i zasluženo je pobedio u poslednjoj Napretkovoj proveri u Antaliji. Još jednom je Arabidža postigao fantastičan gol, u 81. minutu iz slobodnogudarca, da bi trijumf “potpisao” sa penala Šulava u poslednjim trenucima utakmice.

Napredak: Savić, Todorović, Đeković, Kojčić, Projić, Milovanović, Krstić, Đ.Jovanović, Ivanić,Mladenović, Džugurdić. Igrali su još Kočić, Nikolić, Pavlović i Stevanović.

Napredak se sutra vraća u Kruševac, a završne pripreme za prolećnu sezonu Super lige Srbije počinju u utorak.

Prvu utakmicu Čarapani će odigrati 12. februara u Novom Sadu protiv Vojvodine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track