RONALDO BESAN NA TRENERA MANČESTER JUNAJTEDA: Nemački stručnjak se pravda da nema problem sa slavnim Portugalcem!
Foto: Profimedia

đavoli u krizi

RONALDO BESAN NA TRENERA MANČESTER JUNAJTEDA: Nemački stručnjak se pravda da nema problem sa slavnim Portugalcem!

Fudbal -

Agonija Mančester junajteda nastavljena je najnovijim posrnućem protiv poslednjeplasiranog Barnlija, koga "crveni đavoli" nisu uspeli da pobede u gostima, iako su vodili posle efektnog pogotka Pogbe.

Bilo je je na kraju 1:1, na razoičaranje mnogih koji su se kladili na velikog favorita iz Mančestera, a pored očajne igre meč je obeležilo novo nezadovoljstvo slavnog Portugalca Kristijana Ronalda, koji je bio na klupi i nije krio bes zbog toga.

Portugalac je nakon završetka meča odjurio u tunel, kao i mnogo puta ove sezone. Mokar do kože usled velikog pljuska u Barnliju, besan zbog uloge rezerviste, ponovo je neverbalnom gestikulacijom pokazao da nimalo nije zadovoljan trenerom Ralfom Rangnikom.

Ralf Ragnik
foto: Profimedia

Nemac je doneo hrabru odluku da Portugalca ostavi na klupi, imajući u vidu kako je Ronaldo "poludeo" kada je video da da nije u "startnoj postavi".

- Bila je to veoma smela odluka Rangnika. Nisam siguran da je Ronaldo to dobro podneo - rekao je Piter Krauč za jednu britansku televiziju, bivši napadač Liverpula.

Da stvar bude gora po Portugalca, ovo je najteži period u njegovoj karijeri, s obzirom da je prvi put vezao pet mečeva bez postignutog gola! Frustriran je bio i trener Junajteda, koji nikako da trgne ekipu iz letargije.

Kristijano Ronaldo, Mančester junajted
foto: Profimedia

Deluje da su problemi van terena, ali i i u samom timu preveliki, zbog čega gigant sa "Old Traforda" posrće u prvenstvu, a na tribinama je nezadovoljan bio i legendarni trener ser Aleks Ferguson..

- Nismo bili dovoljno agresivni, poništena su nam dva gola, a uopšte se nismo branili na način koji želim. Na kraju, iskreno, nismo imali ni sreće. Ovo je preslab učinak - rekao je Rangnik.

Svi koji su gledali pobedu Mančester junajteda protiv Brentforda (3:1) neizbežno su uočili ljutitu reakciju Kristijana Ronalda kada ga je menadžer Ralf Rangnik izveo iz igre.

Ronaldo je seo na klupu i prvom do sebe nekoliko puta postavio pitanje: "Zašto me je izveo? Zašto sam izašao?!", što se videlo i na brojnim video snimcima i slikama.

Posle meča i pobede 3:1, nemački stručnjak je otkrio šta je čuo od Ronalda u tim trenucima. A, sigurno nije čuo sve, jer je vodio meč dok je Kristijano besneo na klupi.

- Jedina reakcija koju sam primetio bila je: "Zašto ja da izađem? Zašto si me izveo?" Razumem da je Kristijano ambiciozan, ali možda kada bude menadžer u budućnosti napravi istu stvar u 75. minutu. Nisam očekivao da me zagrli nakon što sam ga izveo. Znam kako golgeteri razmišljaju i morao sam da donesem ovu odluku. Nemam problem sa Ronaldom - rekao je Nemac nakon meča.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track