ZVEZDA VELJKA NIKOLIĆA LEČI U FRANCUSKOJ: Mladi fudbaler otišao na kliniku u kojoj je NEMANJA VIDIĆ rešio svoj problem!
Foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

van takmičarskog ritma

ZVEZDA VELJKA NIKOLIĆA LEČI U FRANCUSKOJ: Mladi fudbaler otišao na kliniku u kojoj je NEMANJA VIDIĆ rešio svoj problem!

Fudbal -

Daroviti fudbaler narednih nekoliko dana boraviće u Lionu na detaljnim ispitivanjima

Maler za malerom pogađao je Veljka Nikolića otkada je 2017. godine došao iz OFK Beograda u Crvenu zvezdu. Povreda za povredom. Poslednja u nizu odvojila ga je od terena na pripremama u Turskoj, pa je uprava kluba odlučila da ga pošalje na lečenje u Francusku,

Veljko Nikolić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Veljko Nikolić će narednih dana boraviti na specijalnoj klinici u Lionu, gde su zdravstvene hronične probleme rešavali mnogi sportisti. Među njima i legendarni as Crvene zvezde i Mančester junajteda Nemanja Vidić, koji je kuburio sa bolom u leđima.

Veljko Nikolić (22) već dve godine ima problema sa zglobom. Konstantan bol sprečavao ga je da nesmetano radi, a problem je eskalirao na pripremama u Turskoj. Gotovo cele pripreme proveo je radeći sa strane, van takmičarskog ritma. U Crvenoj zvezdi se nadaju da će detaljni pregledi kojima će Nikolić biti podvrgnut u Lionu dovesti do uspostavljanja dijagnoze, a samim tim i do pravilnog lečenja.

Veljko Nikolić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana i trener Dejan Stanković veruju u potencijal Veljka Nikolića. Da mladi fudbaler vredi, pokazatelj su i dve ponude od prošlog leta, od moskovskog Spartaka i Los Anđeles Galaksija vredne 5.000.000 evra, koje je klub u tom trenutku odbio.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track