DEJAN STANKOVIĆ BACIO RUKAVICU PARTIZANU U LICE: Verujem u 16 pobeda! Biće veoma teško, ali ne i NEMOGUĆE!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

puca od optimizma

DEJAN STANKOVIĆ BACIO RUKAVICU PARTIZANU U LICE: Verujem u 16 pobeda! Biće veoma teško, ali ne i NEMOGUĆE!

Fudbal -

Trener Crvene zvezde jedva čeka da počne Superliga, ne može da dočeka sutrašnju utakmicu sa Čukaričkim (17.00)

Dejan Stanković se uželeo fudbala i veruje da fudbaleri Crvene zvezde mogu preokrenuti prvenstvo i iz deficita od pet bodova u odnosu na Partizan, odbraniti titulu. Crveno-beli sutra (17.00) na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju Čukarički, trećeplasirani tim u šampionatu.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Idemo, počinje nešto najlepše. Prvenstvo, koje će u najmanju ruku biti zanimljivo. Biće to lepo proleće - poručio je Dejan Stanković.

Do kraja regularnog dela fudbalskog prvenstva Srbije i plej-ofa biće odigrano 16 utakmica, u igri je 48 bodova.

- Nije nemoguće! Jeste teško, ali nije nemoguće. Tako ćemo spremati utakmice, 16 pobeda... Na takav način smo se spremali, odradili smo jedne od boljh priprema. Momci su 200 odsto spremni, i u glavi i fizički. Svaka utakmica biće spremana posebno i kao da je finale. Nemamo šta da izgubimo!

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda u poslednjih pet godina nije bila u sadašnjoj situaciji, da mora da juri Partizan.

- Pretvorili smo našu situaciju u dodatni motiv. I trebalo je da nam se dogodi. Nemamo pravo na kiks, postajemo odgovorniji. Svaki navijač Crvene zvezde treba da se prepozna dole na terenu, u bilo kom igraču. Moramo da budemo pravi. Pet bodova jeste mnogo kod nas, ali nije nemoguće. Zato verujem igračima. Verujem!

Partizan je lider, ima prednost. Svaki kiks crno-belih doneo bi nadu Crvenoj zvezdi.

- I oni igraju kao i mi što moramo da igramo. Uzdamo se u sebe. Džabe kiks nekoga, ako mi nismo pravi. Ako dođe, oberučke ćemo prihvaitit. Ali, treba pre svega da mislimo samo na sebe.

Ohi
foto: www.crvenazvezdafk.com

Čukarički sa trenerom Sašom Ilićem ima veliko uvažavanje i poštovanje od Dejana Stankovića i Crvene zvezde.

- Video sam dosta dobrih stvari kod Čukaričkog u utakmici protiv Dinama iz Kijeva u Turskoj. Sale radi dobro. Igramo kod nas kod kuće, bićemo spremni za svaki minut naše utakmice - poručio je Stanković, a onda dodao objasnio šta očekuje od svojih fudbalera:

Milan Pavkov
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Ohi je iskusan fudbaler. Obeležio je skandinavsko područje kao najbolji strelac. Izvanredno se kreće, prepoznaje igru, spreman je da se žrtvuje za ekipu. Imamo mi i Pavkova, uvek sam za njega. Nikad se ne zna koliko će da nam treba. Svih 22 momka su spremni. Nije bitno da li je 1, 15 ili 90 minuta... Ne treba bilo ko da se ljuti ako ne igra. Svi smo jedno. Svi dobijamo ili svi gubimo. Imao sam priliku da se susrećem sa ovakvim situacijama i zato znam i verujem da možemo!

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track