RADNIČKI SE NE BOJI LIDERA! Batak: Nećemo se braniti, želimo pozitivan rezultat protiv Partizana
Foto: Fk. Radnički

SUPERLIGA SRBIJE

RADNIČKI SE NE BOJI LIDERA! Batak: Nećemo se braniti, želimo pozitivan rezultat protiv Partizana

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da njegova ekipa zna šta treba da radi u meču sa Partizanom, da se neće braniti i da žele pozitivan rezultat.

"Dugo se spremamo za ovaj meč i znamo šta nam je činiti. Želimo pozitivan rezultat i daćemo sve od sebe da do njega i dodjemo. Nećemo se braniti jer smatramo da je napad najbolja odbrana, ali nećemo ni srljati. Ne smemo im ostavljati puno prostora i moramo se držati dogovora. Imamo plan i sada treba da ga odgovornom igrom sprovedemo u delo", rekao je Batak, preneo je klupski sajt.

Utakmica 22. kola Super lige Srbije izmedju Radničkog i Partizana igra se sutra na stadionu Čair u Nišu.

Partizan je vodeći tim Super lige Srbije sa 59 bodova, a Radnički iz Niša je sedmi sa 27 bodova.

Radnički Niš
foto: FK Radnički

Ekipa Radničkog nije poražena na poslednjih šest utakmica na Čairu od Partizana, a šef stručnog štaba rekao je da poštuje protivnika, ali da ga ne zanima njihova borba za titulu.

"Njihova borba za titulu nas ne zanima. Imamo puno aduta da ih iznenadimo na našem terenu. Imamo svoj cilj i svim silama stremimo ka njemu. Ne treba puno trošiti reči o Partizanu. Igraju odlično, imaju široku rotaciju i po dvojicu kvalitetnih na svakoj poziciji. Nemaju poraz u dosadašnjem delu sezone i primili su samo šest golova. To su podaci za svako poštovanje, ali i mi imamo svoje ambicije u ovoj utakmici", dodao je Batak.

Niški tim ima nekoliko problema sa povredama, a trener ekipe rekao je da se startna postava može naslutiti iz pripremnih utakmica koje su odigrali u Turskoj.

Meč između Radničkog iz Niša i Partizana na programu je u subotu u 14.30 časova.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track