OGLASIO SE LEKAR, POZNATO STANJE GOLMANA PARTIZANA: Popovića hitna pomoć odvela sa stadiona, ovo su prve informacije iz Niša
Foto: Pritnscreen

novosti

OGLASIO SE LEKAR, POZNATO STANJE GOLMANA PARTIZANA: Popovića hitna pomoć odvela sa stadiona, ovo su prve informacije iz Niša

Fudbal -

Golman Partizana Aleksandar Popović doživeo je ozbiljnu povredu tokom prvog poluvremena utakmice protiv Radničkog u Nišu.

Čuvar mreže je ostao bez svesti nakon duela sa Stefanom Mitrovićem, a nakon što mu je ukazana pomoć na terenu, odvezen je sa stadiona kolima hitne pomoći.

Sada je poznato i u kakvom je stanju mladi golman.

Popović se oseča dobro, u svesnom je stanju, a pred njim je preventivno snimanje, saopštio je klupski lekar Siniša Petković, a preneo klub.

U međuvremenu, stiglo je i saopštenje Kliničkog centra u Nišu.

- Prilikom detaljnog pregleda u Urgentnom centru UKC Niš, utvrđeno je da je golman Partizana zadobio lakši potres mozga posle udarca koji je zadobio A. P. Nakon kraćeg gubitka svesti, pacijent je osvešćen, nema vidljivih fizičkih povreda, nema znakova unutar lobanjskih povreda, svestan je i orijentisan i nakon ukazane pomoći nije bilo indikacija za eventualno dalje hospitalno lečenje.

Popović je zbog teške povrede nakon jezivih scena završio utakmicu, umesto njega je na gol stao Nemanja Stevanović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track