OVA SITUACIJA JE ŠOKIRALA ČAK I SINIŠU MIHAJLOVIĆA: Pogledajte scenu kakvu Miha nije video ZA 40 GODINA KARIJERE (VIDEO)
Foto: Profimedia

bolonja

OVA SITUACIJA JE ŠOKIRALA ČAK I SINIŠU MIHAJLOVIĆA: Pogledajte scenu kakvu Miha nije video ZA 40 GODINA KARIJERE (VIDEO)

Fudbal -

Zaista se ne viđa svakodnevno situacija kakva se dogodila na utakmici Lacija i Bolonje.

Ekipa Siniše Mihajlovića je poražena rezultatom 3:0, a pobedu Rimljana nagovestio je gol Ćiro Imobilea iz penala u 13. minutu.

Upravo je situacija u kojoj je glavni sudija Marko Pićinini odlučio da pokaže na belu tačku izazvala bes srpskog trenera.

Adama Sumaro, defanzivac Bolonje je nespretno reagovao, udario je u lice Matiju Zakanjija, ofanzivca domaće ekipe i tako napravio penal u trenutku kada je kontrolisao loptu.

Na sledećem snimku možete da pogledate kako je to izgledalo na vremenu 0:23:

A, Mihajlović koji je poznat po vrelom temperamentnu i kao osoba koja bez dlake na jeziku kaže šta ima, u jednoj rečenici je istakao šok zbog onoga što se dogodilo.

- Za 40 godina karijere nisam video tako nešto - rekao je Mihajlović o jedanaestercu.

On se osvrnuo i na utakmicu.

- Od mene sve kreće, ja sam taj koji igračima moram da dam hrabrost svojim izborima. Rezultati u januaru nam nikako ne idu na ruku, možete se plašiti poraza, ali morate imati hrabrosti da pobedite. Moramo da ostanemo mirni, da treniramo, da igramo bolje i steknemo samopouzdanje. Sada imamo Speciju i obavezni smo da pobedimo, moramo manje da se plašimo grešaka i da igramo bez strepnje, i da se žrtvujemo više u defanzivnoj fazi - zaključio je Siniša Mihajlović.

Bolonja posle 24 utakmice zauzima 13. mesto na tabeli Serije A sa 28 bodova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track