SLAVLJE U LAZAREVCU: Đuranović postigao gol za pobedu posle neverovatne greške golmana Voždovca prilikom ispucavanja lopte! VIDEO
Foto: FK Kolubara

pobeda kolubare

SLAVLJE U LAZAREVCU: Đuranović postigao gol za pobedu posle neverovatne greške golmana Voždovca prilikom ispucavanja lopte! VIDEO

Fudbal -

Strelac jedinog gola u osmoj pobedi novajlije u domaćem šampionatu bio je Uroš Đuranović već u 12. minutu meča nakon neverovatne greške golmana Voždovca Krunića prilikom ispucavanja lopte!

Fudbaleri Kolubare stigli su do važne pobede na startu prolećnog dela šampionata pošto su na svom terenu u Lazarevcu savladali Voždovac sa 1:0 u poslednjem meču nedeljnog programa 22. kola Linglong Super lige Srbije.

Strelac jedinog gola u osmoj pobedi novajlije u domaćem šampionatu bio je Uroš Đuranović već u 12. minutu meča nakon neverovatne greške golmana Voždovca Krunića prilikom ispucavanja lopte. U nastavku meča nije bilo promene rezultata, pa bodovi zasluženo ostaju u Lazarevcu, dok je Voždovac prekinuo seriju bez poraza načinjenu u finišu jesenjeg dela sezone.

Voždovac je ipak ostao na sedmom mestu zbog poraza niškog Radničkog od Partizana dan ranije, dok je Kolubara iskoristila poraz TSC-a i bodovno se izjednačila sa timom iz Bačke Topole.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja