ALEGRIJEVA PORUKA VLAHOVIĆU: SMIRI SE! Dušan od nervoze GRIZAO DRES na terenu, hvatao se za glavu i pričao sa sudijama (FOTO)
Foto: Profimedia

hit fotografije

ALEGRIJEVA PORUKA VLAHOVIĆU: SMIRI SE! Dušan od nervoze GRIZAO DRES na terenu, hvatao se za glavu i pričao sa sudijama (FOTO)

Fudbal -

Sudeći po rečima Masimilijana Alegrija, trenera Juventusa, ta ekipa je odustala od borbe za titulu.

Alegri je nakon derbija 25. kola Serije A i remija protiv Atalante (1:1) prognozirao i budućeg šampiona. Između ostalog je otkrio da je zadovoljan podelom bodova, a imao je i poruku za Dušana Vlahovića.

- Ko će osvojiti prvenstvo? Inter. Imaju najjači tim uz sve poštovanje Milanu i Napoliju. Trenutno su bolji od nas, najviše zahvaljujući tome što smo na otvaranju sezone izgubili dosta bodova

Stara dama je do izjednačujućeg gola stigla u samoj završnici utakmice kada je Danilo glavom poslao loptu u mrežu nakon kornera koji je izveo Paolo Dibala.

- Bila bi šteta da smo izgubili, jer smo stvarno igrali dobro. Napravili smo mnogo grešaka u napadu, a onda su se desila i ona tri minuta "terora" u odbrani, kada smo olako izgubili dve lopte, pa nas je De Liht spasao svojim požrtvovanjem. U drugom poluvremenu smo bili dobri, ma i u prvom smo bili, a tehnički posmatrano meč je bio prilično zadovoljavajuć. Ja sam se još i zabavljao na klupi, bar do trenutka dok nismo počeli da gubimo. Ekipa je verovala do kraja, a Danilo dao prelep gol. Bilo nam je važno da nastavimo niz pozitivnih rezultata, pa se ovaj bod, osvojen protiv direktnog konkurenta, može nazvati važnim.

Čini se da je neizbežno bilo pitanje o srpskom napadaču koji je krajem januarskog prelaznog roka pojačao ekipu iz Torina. Alegri je imao poruku za srpskog napadača.

- Vlahović? Mora da ostane miran u trenucima kada neke stvari ne funkcionišu onako kako bi on to hteo. Zakarija je odigrao dve utakmica otkako je došao, zato nije igrao u Berganu, dao sam prednost Mekkeniju, "trkaču" - zaključio je Masimilijano Alegri.

Vlahoviću je, kao i svakom napadaču, velika želja da na svakoj utakmici postigne gol, samo što se ta želja ne vidi kod svakoga kao što se vidi kod Dušana.

Kada se pogledaju samo fotografije nastale na utakmici protiv Atalante, koje možete da pogledate u nastavku, jasno je koliko mu je stalo da u svakom trenutku bude na najvišem nivou.

1 / 8 Foto: Profimedia

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track