ŠOKANTNO OTKRIĆE: Hapšenje Kristijana Ronalda zbog optužbi za silovanje sprečio JEDAN ČOVEK!
Foto: Printskrin

Ronaldo se izvukao

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Hapšenje Kristijana Ronalda zbog optužbi za silovanje sprečio JEDAN ČOVEK!

Fudbal -

Engleski Dejli mejl danas je objavio kako je jedan neimenovani viši policijski funkcioner sprečio hapšenje Kristijana Ronalda zbog navodnog silovanja Ketrin Majorga u hotelskoj sobi u Las Vegasu 12. juna 2009. godine, uprkos tome što je policija smatrala da ima dovoljno dokaza.

Policija je tražila nalog za hapšenje Ronalda, ali je potom tužilac Klark Stiv Volfson odbacio mogućnost istrage.

Devojka je optužila slavnog portugalskog fudbalera da ju je silovao nakon jednog izlaska u noćni klub, što je Ronaldo oštro demantovao.

Slučaj je ponovno postao aktuelan pre četiri godine, ali tada je odbačen zbog navodnog manjka dokaza pa je slučaj zastareo. Ronaldo je navodno postigao nagodbu od 373.000 dolara, a Ketrin je pokušavala da poništi tu nagodbu i tražila je čak 76 miliona dolara odštete.

Ronaldo je priznao da je imao odnos, ali je tvrdio da je devojka na njega pristala nakon izlaska u Las Vegasu. Devet godina kasnije advokat oštećene podigao je novu tužbu protiv Ronalda nakon što je nekoliko meseci proučavao slučaj.

"Cilj nam je da poništimo nagodbu i ugovor o ćutanju. Moja klijentkinja nije bila sposobna da potpiše taj ugovor u kojem joj je nanesena velika psihološka šteta. To čini isti taj ugovor nevažećim."

Kako je otkrila nemačkom nedeljniku "Špigl", novac je prihvatila jer se bojala Ronaldove slave i moći te nije htela da se njezino ime povlači po novinama. Te večeri 2009. Ketrin se provodila s prijateljicama u istom noćnom klubu u kojem je bio i fudbaler, a izlazak je završio u džakuziju njegovog luksuznog apartmana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track