PRELEPA HRVATICA KOJA VOLI BEOGRAD IMA PROBLEM: Žene u fudbalu manje cene od muškaraca, a isto RADIMO I TRENIRAMO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

fudbal je strast

PRELEPA HRVATICA KOJA VOLI BEOGRAD IMA PROBLEM: Žene u fudbalu manje cene od muškaraca, a isto RADIMO I TRENIRAMO! (FOTO)

Fudbal -

Ana Maria Marković otkriva da se u ženskom fudbalu često sve svodi na izgled

Jedna od najlepših fudbalerki na svetu Ana Maria Marković (22) govorila je o problemu žena u modernom fudbalu. Devojka čije su fotografije preplavile naslovne strane portala u regionu, ali i Evropi nedavno je debitovala za švajcarski Grashopers.

Reprezentativka Hrvatske, inače obožava da dođe u Beograd, o čemu svedoče i fotografije iz glavnog grada Srbije na društvenim mrežama, posebno ispred hrama Svetog Save na Vračaru.

U intervjuu za portal "Watson News" Ana je istakla da je fudbal njena strast, ali da je mnogo nervira što se više komentariše njen izgled od umeća sa loptom.

- Trebalo bi da nas više cene, obzirom na to da se trudimo i treniramo isto kao i muškarci. Na terenu nije bitno kako izgledate, nego kakav vam je učinak. Tu smo svi jednaki. Bitno je kako ko igra i kako daje golove - rekla je Markovićeva.

Plavokosa lepotica rođena je u Švajcarskoj, a na društvenim mrežama prati je više od 70.000 ljudi. Kad nije na fudbalskim terenima bavi se modelingom.

- Nažalost, više zarađujem od društvenih mreža nego od fudbala - otkrila je Ana.

Markovićeva je zaštitno lice popularnog bezalkoholnog pića u Švajcarskoj, Austriji i Nemačkoj. Do 14. godine trenirala je gimnastiku, ali je zavolela fudbal zbog starije sestre Kristine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track