SKANDAL! USTAŠKA ZASTAVA U SEVILJI! Huligani iz Zagreba razbijali izloge, pokazivali zadnjice i obeležje NDH pred evropski meč
Foto: Screenshot/eldesmarque.com

neredi u španiji

SKANDAL! USTAŠKA ZASTAVA U SEVILJI! Huligani iz Zagreba razbijali izloge, pokazivali zadnjice i obeležje NDH pred evropski meč

Fudbal -

Incidenti i ružne scene dogodili su se na ulicama Sevilje uoči utakmice koju istoimeni klub treba da igra protiv Dinama iz Zagreba od 21 sati u okviru šesnaestine finala Lige Evrope.

Španski mediji očekuju da na stadionu Ramon Sančez Pishuan bude do 2.000 gostujućih navijača, a veliki broj njih stigao je u ovaj grad dan pred utakmicu.

Oni su na ulicama Sevilje pravili incidente, u ulici Sijerpes je došlo do razbijanja izloga, a u delu grada Paseo Kolon je došlo do nereda.

Ono što je najveći skandal uoči utakmice Lige Evrope, jeste zastava NDH koju su sa sobom poneli Bed blu bojsi.

U pitanju je zastava hrvatske na kojoj je u šahovnici prvo polje obojeno belom bojom sa slovom "U", koja simbolizuje ustaštvo.

Video snimak na kojem se vidi zastava, ali i kako huligani s kapuljačama pokušavaju da oteraju kamermana, a istom i pokazuju golu zadnjicu, objavio je lokalni "Eldesmarque.com", a video možete da pogledate OVDE.

1 / 3 Foto: Screenshot/eldesmarque.com

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track