NAPREDAK GOSTUJE RADNIKU U SURDULICI: Sa optimizmom u naredni meč sa ozbiljnim rivalom
Foto: FK Napredak

Super liga Srbije

NAPREDAK GOSTUJE RADNIKU U SURDULICI: Sa optimizmom u naredni meč sa ozbiljnim rivalom

Fudbal -

Napredak gostuje Radniku u Surdulici. O sledećoj utakmici, na konferenciji za novinare, govorili su Ivan Stefanović, šef Stručnig štaba i defanzivac Dejan Kerkez.

-Iza nas je jedan bolan poraz, svima nam je teško pao, jer svesni smo da smo morali i mogli da pružimo više, da odigramo bolje na prolećnoj premijeri. Nakon gola smo izgledali prilično loše, ali ono što je bitno, sačuvali smo pozitivnu energiju i atmosferu u ekipi, uprkos porazu. Nema ni razloga da bude drugačije, izgubili smo jednu utakmicu, ali borba tek predstoji, pre svega za plej – of, koji nam je prvi cilj i siguran sam da ćemo već u ponedeljak, u Surdulici da odigramo bolje i, uz malo sreće, da zabeležimo i pobedu, izjavio je pouzdani defanzivac Čarapana Dejan Kerkez.

Prvi trener Ivan Stefanović ističe da je poraz na “Karađorđu” bio nesrećan (0:1) i da izvučene pouke:

-Nemam previše vremena da se osvrćemo na Vojvodinu, jer već u ponedeljak nas čeka gostovanje kod Radnika. Rekao sam i ranije da pogled na tabelu može da zavara, jer izuzimajući Partizan, Zvezdu i donekle Vojvodinu, svako svakog može da pobedi. Spremamo se za gostovanje u Surdulici, svesni da nam predstoji još jedan težak zadatak. Radnik u svojim redovima ima dosta dobrih pojedinaca, pojačali su se, na startu slavili u Subotici sa 2:0, a prema viđenom, mogli da budu i ubedljiviji. Izvukli smo pouke iz poraza od Vojvodine i mislim da ćemo biti pravi u Surdulici. Očekujem kvalitetnu utakmicu i da upišemo bodove, obećava kormilar Čarapanskog broda.

Centarfor Petar Kunić je dobio specijalnu masku i biće u protokolu za utakmicu, Marko Bačanin se nije u potpunosti oporavio od povrede i pod velikim je znakom pitanja, a Alen Melunović još uvek ne može da igra, jer se čeka dokumentacija iz Turske.

-Videlo se u Novom Sadu koliko nam nedostaje pravi napadač. Probali smo taj problem da rešimo sa Đorđem Jovanovićem, jer Bačanin nije mogao da igra više od pola sata i pitanje je hoće li uopšte moći na teren u Surdulici. Kunić radi sa ekipom, dobio je masku, biće u kombinaciji za stratnih 11. Klupski operativci čine sve da se kompletira dokumentaciju za Melunovića. Ne treba o njemu trošiti reči, veliko je pojačanje. Nadam se da će do utakmice sa Radnikom papiri stići i da ćemo moći da računamo i na Alena, referiše Ivan Stefanović.

Ž. Milenković / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track