AU, KAKVE REČI ČUVENOG DEL PJERA O SRBIJI: To je jedna posebna zemlja!
Foto: Instagram

car

AU, KAKVE REČI ČUVENOG DEL PJERA O SRBIJI: To je jedna posebna zemlja!

Fudbal -

Jedna od najvećih legendi u istoriji Juventusa i italijanskog fudbala uputila je divne reči o Srbiji i Dušana Vlahoviću! Čuveni Aleksandro Del Pjero pričao je za Skaj na temu Dušana Vlahovića.

Prvo pitanje mu je bilo šta bi savetovao vođu napada Stare dame za debi u Ligi šampiona.

- Ne treba njemu savet za utakmicu, on je momak koji ima jasnu viziju šta da radi. Dolazi iz posebne zemlje! Ima već iskustvo u italijanskom fudbalu i već se pokazao golovima. Ozbiljan je fudbaler koji voli da radi i treba samo da bude smiren za premijeru u Ligi šampiona - poručio je Del Pjero.

Dušan Vlahović
foto: Shutterstock

Za ostatak tima Alesandro je imao poruku:

- Ne sme Dušan da bude usamljen. Moraju da ga podrže ostali, pa da on bolje ulazi bez lopte. Vlahović zna kako da igra na gostovanjima. Zna kako da napada dubinu, dobar je jedan na jedan, moraš da mu zato staviš u najbolje moguće uslove da bi se istakao. Ako izuzmemo gradski derbi gde je Torino igrao bolje od Juvea, Vlahović i Zakarija su uneli mnogo uzbuđenja u ekipu što je bilo nužno. Sa Vlahovićem Alegri može više da napada što se i videlo u trojcu sa Dibalom i Moratom. To je igra sa drugačijim stavom u kojoj se pravi više šansi. Sledeći mečevi će pokazati koliko su se dobro pojačanja uklopila

Kurir sport / Skaj

Bonus video:

06:14

KAKVE REČI O PIKSIJU! Nađ i Iliev RASPAMEĆENI potezima Stojkovića: UJEDINIO JE FUDBAL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track