ZVEZDU ČEKA PAKAO! Crveno-beli saznali rivale: Barselona za SPEKTAKL, Rendžers kao PREMIJA!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

KUGLICE

ZVEZDU ČEKA PAKAO! Crveno-beli saznali rivale: Barselona za SPEKTAKL, Rendžers kao PREMIJA!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su jesenas prvo mesto u svojoj grupi Lige Evrope i direktno se plasirali u osminu finalu ovog takmičenja.

Zvezda je završila prva u grupi ispred Brage, Mitjilanda i Ludogoreca i tako izbegla pakao šesnaestina finala, gde smo gledali neke spektakularne obračune bogatih ekipa sa zapada.

Nako večerašnjih utakmica poznati su i svi potencijalni rivali crveno-belih u osminui finala eminentnog takmičenja.

To su: Sevilja, Atalanta, Porto, Lajpcig, Betis, Barselona, PAOK, Braga i Rendžers

Dakle tri španska i po jedan predstavnik Italije, Nemačke, Portugala i Škotske i čeka se poslednji učesnik pošto su na utakmici Brage i Šerifa u toku produžeci.

Deluje da bi dolazak slavne i posrnule Barselone bio pravi spektakl u Beogradu i svakako sjajan žreb, jer bi to bila istorijska prilika da jedan od najvećih evropskih velikana dođe u Beograd.

Žreb je na programu u petak u 12h.

Fudbaleri Barselone, Rendžersa i Betisa plasirali su se večeras u osminu finala Lige Evropa.Barselona je, posle 1:1 u prvom duelu, večeras na stadionu "Dijego Armando Maradona" slavila protiv Napolija sa 4:2.

Golovima Djordija Albe u osmom i Frenkija de Jonga u 13. minutu Barselona je povela sa 2:0, Lorenco Insinje je smanjio u 23. minutu sa penala, da bi Djerar Pike u 45. minutu doneo svom timu prednost od 3:1 na poluvremenu.

Mrežu Napolija pogodio je i Pjer Emerik Obamejang u 59. minutu, a konačan rezultat postavio je Mateo Politano u 87. minutu.

Plasman u osminu finala obezbedio je i Rendžers koji je, posle pobede od 4:2 u prvoj utakmici, večeras na svom terenu odigrao 2:2 sa Borusijom Dortmund.

Džejms Tavernijer je u 22. minutu doneo prednost Renžersu sa penala, ali je nemački tim do kraja prvog poluvremena preokrenuo rezultat golovima Džuda Belingema u 31. i Donjela Malena u 42. minutu.

Tavernijer je svojim drugim golom na utakmici, u 57. minutu, postavio konačnih 2:2.

Fudbaleri Betisa i Zenita su odigrali 0:0, pa je dalje prošao španski tim zbog pobede od 3:2 u prvoj utakmici.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track