GOOOOOL! VLAHOVIĆ JE ČUDO PRIRODE: Dušan NE STAJE, spakovao DVA KOMADA! VIDEO
Foto: Profimedia

SERIJA A

GOOOOOL! VLAHOVIĆ JE ČUDO PRIRODE: Dušan NE STAJE, spakovao DVA KOMADA! VIDEO

Fudbal -

Posle golova na debiju za Juventus u prvenstvu Italije i Ligi šampiona, srpski reprezentativac je nastavio golgetersku seriju i na gostovanju protiv Empolija spakovao dva komada!

Sredinom drugog poluvremena, Vlahović se ponovo upisao u strelce i sada je usamljen na vrhu u italijanskoj Seriji A sa ukupno 20 golova!

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Srbin je u 66. minutu majstorski prihvatio loptu od Španca Morate i potom je lob udarcem poslao u gol pored nemoćnog golmana domaćih. Velemajstorski potez čudesnog Vlahovića, počev od prijema, pa do realizacije!

Dušan Vlahović je u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena ponovo doveo Juventus u vođstvo. Njegov udarac u drugom minutu zaustavnog vremena je bio neodbranjiv! Posle asistencije Kvadrada, Vlahović je "zalomio" protivničkog igrača i golmana i sa sedam, osam metara u maniru rasnog strelca, levom nogom postigao efektan pogodak!

Gosti su poveli preko Kena, koji je glavom zatresao mrežu u 32. minutu a domaćini su nedugo potom izjednačili. Posle velike gužve pred golom Juventusa, Zurkovski je praktično ugurao loptu u gol. Srpski reprezentativac igra čudesno i vodeća je fudbalska zvezda na Apeninskom poluostrvu!

Najskuplji fudbaler u istoriji Srbije, koji je nedavno napunio tek 22 godine, blista u dresu torinske "stare dame" i praktično vuče napred najtrofejniji italijanski klub, koji je bio u velikoj krizi pre dolaska Vlahovića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track