VLAHOVIĆ VODI JUVENTUS DO TITULE, NIJE NEMOGUĆA MISIJA: Krupne reči legendarnog ITALIJANA, veruje u moćnog SRBINA!
Foto: EPA/PETER POWELL, EFE/Claudio Giovannini

komplimenti

VLAHOVIĆ VODI JUVENTUS DO TITULE, NIJE NEMOGUĆA MISIJA: Krupne reči legendarnog ITALIJANA, veruje u moćnog SRBINA!

Fudbal -

Bivši as Juvea i mnogih klubova iz Serije A impresioniran partijama DV7

Legendarni italijanski fudbaler Paolo Di Kanio oduševljen je Dušanom Vlahovićem i njegovim partijama u dresu Juventusa.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Ove zime Srbin je stigao u Torino za 75.000.000 evra iz Fjorentine i udahnuo novi život istrošenom Juventusu. Vlahović je odigrao šest utakmica, postigao je četiri gola, dodao jednu asistenciju i logično je da navijači sada veruju da mogu i do titule, koja je do pre samo mesec dana delovala kao nemoguća misija.

Italijanske novinare interesovale je da li Juve može da osvoji titulu nošen golovima i energijom Dušana Vlahovića.

- I da i ne! "Da" samo zbog toga što je tu Vlahović, ali "ne" jer im protivnici stvore tri šanse u pet minuta. Za Juve bi bilo dobro da nema utakmica u kup takmičenjima. Juventus ima sada polufinale Kupa Italije i revanš sa Viljarealom u Ligi šampiona. Deluje da je Napoli u prednosti, Juventus mora da uđe u seriju pobeda - objasnio je Di Kanio.

Paolo Di Kanio
foto: EPA

Italijan koji je u Seriji A igrao za Lacio, Juventus, Napoli i Milan komentarsao je i učinak Dušana Vlahovića, te njegove igre u crno-belom dresu.

- Dobili su igrača koji rešava probleme, donosi pobede u trenutku. Ipak, veliki je problem što usput imaju tri kup utakmice koje će ih istrošiti. Juventus jednostavno ne želi da igra. Njihova igra svodi se na čekanje greške na svojoj polovini i da onda Vlahović postigne gol, jer deluje da to može uraditi kad god hoće. Juve igra manje rizičan fudbal, nego Milan i Inter. Igraju jednostavno, bez rizika - kazao je Di Kanio.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track