GDE JE SADA LEPA DOKTORKA IZ ČELSIJA: Evu Karneiro je oterao MURINJO, nazivali su je PREDATORKOM, a danas je SREĆNA ŽENA
Foto: Profimedia

jaka žena

GDE JE SADA LEPA DOKTORKA IZ ČELSIJA: Evu Karneiro je oterao MURINJO, nazivali su je PREDATORKOM, a danas je SREĆNA ŽENA

Fudbal -

Posle odlaska iz Čelsija ostala je u svetu fudbala

Pre sedam godina svet je bio zapanjen odlukom Čelsija da otpusti svoju doktorku Evu Karneiro. Lepotica koja likom i pojavom podsećala na Anđelinu Džoli bila je zaštitino lice kluba.

Eva Karneiro
foto: EPA

Kako se to desilo? Čelsi je igrao utakmicu protiv Svonsija, dva puta poveo, ali su se Velšani svaki put vraćali u život. I onda se povredio Eden Azar, a na teren je utrčala lepa doktorka. I tako je sve počelo.

Žoze Murinjo bio je ljut, kritikovao je Evu Karneiro u izjavi posle utakmice, rekavši da je pauza trajala previše, te da je njegov tim tako izgubio energiju i zalet da dođe do pobede.

Nekoliko dana kasnije, Eva je odlukom glavnog trenera Murinja suspendovana sa posla. Situacija u timu je eskalirala, jer su mnogi igrači imali sjajne odnose sa Evom, pa su izražavali nezadovoljstvo s onim što joj se dogodilo.

Žoze Murinjo
foto: EPA-EFE/Neil Hall

U međuvremenu, britanska štampa je počela da objavljuje masne detalje iz Evinog ličnog života. Njen bivši dečko Rupert Paterson-Vord dao je intervju listu "The Sun" u kojem je naveo da je Karneiro, spavala sa jednim od fudbalera Čelsija.

- Eva je veoma seksi. Ona je žena predator. Malo ko zna šta je ona zapravo. Nemilosrdna je i uvek dobije ono što želi. Ona obožava seks. Dok smo bili zajedno svaki dan smo imali seks. Eva je vatrena i strastvena žena koja zna šta želi. Voli da se druži sa bogatim momcima sa velikim egom - pričao je tada Rupert Paterson-Vord.

Mesec i po dana posle meča sa Svonsijem, Eva Karneiro je napustila Čelsi. Tužila je klub i Murinja. "Plavci" su joj ponudili 1,2 miliona funti u zamenu za nagodbu, ali je ona odbila. Tek godinu dana kasnije došlo je do vansudskog poravnanja dve strane i to kada Murinjo više nije bio u klubu. Čelsi se na kraju izvinio javno lekarki iz Portugala.

Šta Eva radi danas? Nakon što je napustila Čelsi, zaposlila se kao privatni konsultant u "Sports Medical Group", klinici za profesionalne sportiste u centru Londona. Na sajtu organizacije stoji da Eva sada sarađuje sa jednom od klinika u Kataru – dajući lokalnim lekarima savete o sportskoj medicini uoči Svetskog prvenstva 2022.

Prema Instagramu, Karneirova glavna strast su konji. Uzgaja ih u Španiji sa svojim mužem, polarnim istraživačem Džejsonom de Karteretom. Par se venčao u novembru 2015. u crkvi Svetog Patrika u Londonu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track