VELIČANSTVEN POZIV NA MARAKANU: Dron s porukom za Zvezdin rođendan obilazio najveće simbole Beograda
Foto: FK Crvena zvezda

Slavlje u crveno-belom

VELIČANSTVEN POZIV NA MARAKANU: Dron s porukom za Zvezdin rođendan obilazio najveće simbole Beograda

Fudbal -

Crvena zvezda je pozvala na poseban način navijače da zajedno proslave 77. rođendan u nedelju na stadionu "Rajko Mitić", gde je na programu prvenstvena utakmica sa Novim Pazarom od 16.15 časova.

Ovom prilikom, korišćen je i dron na prometnim gradskim ulicama, kaokio bi što više pristalica crveno-belih bilo pozvano na proslavu rođendana na našem najvećem stadionu.

"Poseban dan za sve zvezdaše - slavimo rođendan najsjajnije zvezde!

Kratka, ali jasna poruka - vidimo se svi na Marakani u nedelju jer - Zvezda igra, jer Zvezda slavi 77. rođendan!", stoji u pozivu crveno-belih.

Ponesite šal na rođendan u nedelju

Crvena zvezda će u nedelju u okviru 26. kola Superlige od 16 časova i 15 minuta ugostiti ekipu Novog Pazara, a čeka nas fenomenalno popodne, s obzirom da ćemo na tom meču proslaviti 77. rođendan, kao i da je ulaz besplatan!

Očekuje se pravi zvezdaški spektakl u nedelju! Pune tribine, pesme koje će da odjekuju stadionom i vetar u leđa za izabranike Dejana Stankovića u još jednoj izuzetno važnoj utakmici. Ulaz je besplatan, u Zvezdi pozivaju da povedeti što više članova porodice i prijatelja na utakmicu i obavezno ponesite Zvezdin šal, kako bi i napravili još bolju atmosferu i vodili miljenike do nove pobede.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track