ROĐENDAN DA SLAVIMO, MARAKANU DA NAPUNIMO: Seku Sanogo poziva navijače Crvene zvezde na proslavu u nedelju!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

besplatan ulaz

ROĐENDAN DA SLAVIMO, MARAKANU DA NAPUNIMO: Seku Sanogo poziva navijače Crvene zvezde na proslavu u nedelju!

Fudbal -

Fudbaler crveno-belih očekuje lep ispraćaj za Glazgov

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Novi Pazar u nedelju od 16.15 časova na stadionu "Rajko Mitić", a tim povodom Seku Sanogo pozvao je sve navijače crveno-belih da dođu na proslavu 77. rođendana kluba.

Seku Sanogo
foto: www.crvenazvezdafk.com

Fudbaler iz Obale Slonovače očekuje da na popularnu Marakanu dođe što veći broj gledalaca, posebno što će ulaz biti besplatan.

- Dovoljno dugo sam u Zvezdi da znam kakvu atmosferu prave naši navijači, pogotovo u ovakvo lepim okolnostima kao što je proslava rođendana. Razgovaramo u svlačionici o narednom meču i svi smo veoma uzbuđeni, baš zbog broja ljudi koje očekujemo na stadionu. Svaki meč doživljavamo kao finale, a ako je negde publika 12. igrač onda je to na našem stadionu - rekao je Seku Sanogo i dodao:

Seku Sanogo
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Usredsređeni smo ka cilju, verujemo da možemo ponovo da budemo šampioni i pokušaćemo da pobedimo svaku utakmicu u prvenstvu do kraja sezone. Mislim da je to i više nego realno, a uostalom meč u nedelju će da bude i dobra uvertira pred put u Škotsku. Prava prilika da nas navijači "isprate", premda sam siguran da će i tamo biti mnogo naših pristalica. Tako da, nadam se da će što više navijača da dođe sutra.

Crvena zvezda je po početka prolećnog dela sezone upisala sve pobede. Dovoljan razlog za dolazak navijača na stadion.

Seku Sanogo
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Zadovoljan sam kako igram, ne samo ja, već i čitav tim. Na derbiju smo delovali odlično i mislim da su svi navijači bili zadovoljni time kako smo se pokazali, a znamo koliko je taj meč važan za zvezdaše. Nema razloga da tako ne bude i u nedelju, pogotovo uz podršku kakvu očekujemo da ćemo imati. Želimo da pobedimo i da to bude jedan pravi zvezdaški dan. Vidimo se u nedelju - zaključio je Sanogo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track