HAOS U CRNOJ GORI! POGLEDAJTE JEZIVE SCENE NA FUDBALSKOM MEČU! Golman Budućnosti dobio UDARAC u glavu! VIDEO
Foto: Printscreen

totalno ludilo

HAOS U CRNOJ GORI! POGLEDAJTE JEZIVE SCENE NA FUDBALSKOM MEČU! Golman Budućnosti dobio UDARAC u glavu! VIDEO

Fudbal -

Utakmica šampionata Crne Gore u Tuzima: Dečić - Budućnost, prekinuta zbog žestokog sukoba navijača koji su bili na istoj tribini i gađali se stolicama...

Totalni haos u Crnoj Gori! Prvenstvena utakmica u Tuzima između Dečića i podgoričke Budućnosti je prekinuta u 17. minutu, nakon što je došlo do velikog sukoba rivalskih navijača na tribini, posle kojeg su u svlačionice morali da beže i članovi obe ekipe.

U trenutku prekida, podgorička Budućnost je vodila sa 1:0, a sve se desilo posle jednog (ne)spornog detalja u kaznenom šesnaestercu domaćeg tima. Počele su da lete stolice na sve strane, sve je izgledalo jako sablasno, a potom su zapaljene i baklje koje su ubačene na teren. Da sve bude bizarnije, navijači oba kluba su bili smešteni na istoj tribini!

Posle intervencije policije, gostujući "varvari" počeli su da beže oko terena, da bi potom počeli da ubacuju i kamenice na delove tribina na kojima je i dalje bila prisutna publika. Tenzije su se prelile i na teren, pa je golman Budućnosti Pavličić zadobio udarac u glavu.

Situacija se posle dugačkih 20 minuta smirila, ali posle svega viđenog fudbal se nikome nije igrao, pa je delegat Miodrag Gardašević odlučio da se susret ne nastavi.

Šta će biti dalje odluka, zaista je manje važno. Crnogorski fudbal je pretrpeo još jedan žestok udarac posle ružnih scena u Tuzima, koje su nažalost i dalje karakteristične za prostor zapadnog Balkana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track